karpuss QueenBahar_ inşAllah canım sağ olasın 💛. Evet teyzesi 23 haftalık olduk oğluşum olcak 🐣 adı nasipse Çağan Aslan olacak 🤭
karpuss QueenBahar_ sağ ol canım benim inşAllah, minnaklarımızın sağlıklı huzurlu bir ömürleri olur 😘🧡
Baklavaseverim QueenBahar_ Benim kızımın tırnakları sertti fena çiziyordu kendini küvöz de bile kollarını kundak yapmışlardı bizim doktor da eldiven değil çorap tak demişti ben çorap takıyordum
Baklavaseverim QueenBahar_ Doktor ona onay verdi bize ya çiziyorsa tak yapacak bir şey yok emzirirken vs çıkartırsın arada da çıkartırsın 1 saatte bir falan hava alsın diye
Momlife_ QueenBahar_ hayırlı olsun benişiniz eldiven konusunda bir fikrim yok bilmiyorum ama siz ilk doğduğumda nasıl alıştınız neler yaptınız çok merak ediyorum doğunca beni neler bekliyor diye
QueenBahar_ Momlife_ alışıyoruz bacım benim bide 2 tane daha küçük kızım var destek tek eşim var Senin doğumun nasıl olucak belli mi sezeryan normal mi Kaçıncı çocuk bide
zeynepctk QueenBahar_ normalde takıyordum emzirirken çıkarıyordum bana dokunsun hissetsin diye. Hastanede öyle söylemişlerdi
demirrleydi_ QueenBahar_ aynen mantıklı o zamana kadar havalarda biraz daha ısınır zaten şuan bizim eller sürekli ağızda istesemde takamam😂