emo06 Kızlar merhaba yarın etlik şehir hastanesinde detaylı ultrason randevum var benim tekrar doktora randevu almam gerekiyor mu bilginiz var mı sonuç göstermek için
cimcirikdoguruyor emo06 detaylıdan sonra bilgi verir misiniz acaba benim evime Etlik çok yakın ama kimse memnun olmadığı için Bilkent’e randevu aldım
mom40 emo06 Kırşehir’den detaylı için gitmiştim kendi doktorum detaylıdan sonra sonuçu bana da bildir demişti.
mom40 cimcirikdoguruyor detaylı için perinatoloji gitmiştim. 2-3 defa gittim doktorun kendisi yok asistanlar var her gittiğimde farklı bir asistan neden tekrar geldiğimi soruyor ama dinlemiyor. Bebek arkası dönük diyor tamamen kalbini göremiyor emin olamıyor hemen ilgili bölüme gönderiyor. Bende GATA ya gittim oradaki doktor çok ilgiliydi
emo06 cimcirikdoguruyor bugün gördüm detaylıya bana çok iyi doktor denk geldi ama şöyle bı sıkıntı var çocuk kendini göstermediği için baya beklemek zorunda kaldım
ebrudmrc cimcirikdoguruyor ben etlikte oldum gayet de detaylı baktılar bilgilendirdiler hatta bebeğin bazı yerlerini göremediği için pozisyondan kaynaklı ertesi gün randevusuz tekrar gittim gayet iyiydi
emo06 mom40 tabiki de söylerim araştırmalarima göre banada iyi demediler ama 3 ay öncesinden randevumu almıştım gidip görücem senine bilgilendiririm