FeruzKoca Bnm kız resmiyette papaya olması gerek ama şuan mısır oldu hatta sakız kabağına doğru hızlı adımlarla ilerliyor 22 haftalığız 25 cm 400 gram olmamız lazım ama 31 cm 750 gram Maşallah
MerveTaer Deniz14 yorum yapmak açtığım posta girmek zorunda değilsiniz yazan ve paylaşan anneler memnun bir tek siz memnuyetsizsiniz
meav MerveTaer yani laf olsun diye yorum yapılıyor bazen gerçekten. Ben mesela hoşuma gitmeyen başlıklı konulara girmiyorum. Sıkmayin canınızı saçma yorumlar için 💚
Ozlemkurttt MerveTaer şöle ki bu uygulamayı kullanan biri saten o meyve isimlerini hergün görüyor Nasıl canı Çekebilir ki 🙄 Takılmayın siz bizde su kabagı olduk 😊🙏🏻
Deniz14 MerveTaer benim amacım gerginlik çıkartmak değil siz beni yanlış anladınız kalbinizi kırdıysam özür dilerim sonuçta burda herkes hamile
meav Ozlemkurttt yani tvde marketlerde dünya yiyecek görüyoruz artık nasıl sallarım diye düşünülüp yazılmış diye düşünüyorum😒
MerveTaer meav Ozlemkurttt Kızlar farkındaysanız kibarca cevap verdim kalp kırmaya gerek Yok ki en sevmediğim şey hepimiz hamileyiz en çok morale ihtiyacımızın olduğu zamandayız egolu insanlar olabilir kimseyi kırma taraftarı değilim fakat beni anladığınız için teşekkür ederim