minnosbirkiz yagmurselimoglu evet genelde yanılıyorlar, 11. haftada banada kıza benziyor dedi, 10 gün sonra erkek olduğunu öğrendim
yagmurselimoglu minnosbirkiz ben de erkek istiyorum ama chatgbt ye attım ultrason görüntülerini o da kız diyor erkek olma ihtimali ve yanılma olasılığı düşük diyor
yagmurselimoglu minnosbirkiz bu siteye görsel yüklemeyi de beceremedim ultrason görüntüsünü yükleyip sormak istedim ama 🤦🏼♀️
minikmucizem26 yagmurselimoglu chatgbt banada kiz dedi 11 haftalıkken suan 13 +4 oldum 2 hafta snra kontrolum var bakalim…ultrason varsa ayanlmsn karşılaştıralım:)
ebruu1616 yagmurselimoglu sol üstte üç çizgi var resim yükle deyip resmi seçin linkini kopyalayıp buraya yapıştırın
ruyakb Ama ultrasonda 12 hafta 2 günlük görünüyor bana doktor 11+5de kıza benziyor ama yine de alışveriş parti fln yapicaksan yapma çünkü değişebilir dedi ama mesela oğlumu 12+5te öğrenmiştim çok net şekilde erkek demisti
ruyakb cigdem6716 AA çok sevindim cuma günü gidicem diyordunuz darısı bana yaa bana da 11+2de ilk izlenimim kız dedi salı günü 13+3 oluyoruz inşallah benim de kız yönünde kesinleşir 🥰
sima1414 14+ 2 deyim kesin öğrenirsin miyim 15 16 da gitsem mi diye düşünüyorum ama bilmiyorum kızlar çok heyecanlıyım
asli1221 Yanılma payı vardır 13 haftamda kız olduğunu söyledi detaylı ultrasonda erkek dedi doktorumuz