Baklavaseverim babygirl02 Ay bunu bize de ilk zamanlar doktor önerdi ama her eczane de yoktu temin etmesi zor stokla da bozulur diye kullanmamıştım bunlar toplatılma listesinde yoktu
Baklavaseverim biryolculuk Benim bebeğimin metabolizması çok hızlı canım ona rağmen 6 gün yapmadığı oldu ama çevrem de 10 gün yapmayan vardı 8. Gün de artık çocuk çok kötüyse bazen fitil veriyor doktorlar ama oda çok kötü olması lazımmış
babygirl02 Baklavaseverim sütün mü kesildi canım bende doğum yaptıgımda 2 gün falan mama ile beslemiştim
Baklavaseverim kimchikimdi Yok aşkım bekle ek gıda için benim kızım tolore edemedi 5,5 aylıkken kestik mesela tadımı 6. Ay da başladık tekrar her bebek aynı olmuyor ya doktorla görüştüm bu gün hipp öneriyorum aptamil verme dedi içeriğine güveniyorum hippin dedi
kimchikimdi Baklavaseverim Ayy teşekkür ederim hayatım, doktoru da tatilde simdi yok ki yeni şeyler istiyor hep ne yapacağımı şaşırdım ya başka mamaya da geçmek istemiyorum bakalım bi durumlara göre çok sağol yavru 💖