sedaergl selos1 58 ile hamile kaldim suan 70im. 32. Haftadayim. Ama kiloya takilmiyorum ya dogurunca veririrz ☺️
Anensinkuzusu_35 sedaergl inşallah ilkinde 92 ile gittim doğuma lohusalık bittiğinde 70e düştüm inşallah buda öyle olur😁
Elifee selos1 başta ideal kilonuzla hamile kalsanız çok ama çok zayıf kaldığınız için topla 16 kiloya kadar ideal demişti diyetisyenim
ogretmenannecik selos1 Hamile kalınan kiloya göre değişen bir durum bu . Siz 48 ile hamile kalmışsınız 10 kg çok değil bence. Ben 8 ile hamile kaldım 8 ayda 6/7 kg aldım çünkü daha fazla almamam gerekiyor. O yüzden asla kafana takma ❤️
sedanisa41 selos1 ilk gebeliğimde 48 kiloyla hamile kaldım 59 kiloyla 39. Haftada doğum yaptım şimdi 7 haftalığız kilom 45 bilmiyorum daha yeni
selos1 sedanisa41 diğer hamileliğinizden kalan kiloları siz mi verdiniz yoksa kendiliğinden mi gitti zamanla ?
bebecim selos1 26. hafta bitmek üzere 61 le kaldım 66 olmuşumdur. 5.aya kadar 2 kilo almıştım toplam bu ay 3 kilo daha almışım son aylarda daha hızlı alınıyormuş🥹
kif @selos1 ilk gebelikse öyle olabiliyor benimde 55 ten 73 olmuştum şimdi ikinci 68 den 78 di oda en son iki üç hafta önce
sedanisa41 selos1 6 ay içinde eski kiloma kavuştum kendiliğinden oldu hiç bişey yapmadım 💐 ister zayıf olun ister kilolu sağlığınız yerinde olsun önemli olan o ❤️