ozlmsu Arkadaşlar varmı aranızda cinsiyet sonradan değişen ne hissettiniz,kızım olacağını bilerek planlar yapıp isim düşünüp bir kaç parça kıyafet almışken erkek denildi şoku atlatamadım. 🫠
buse76 ozlmsu devlet mi kız demişti özele gittiniz mi peki hiç of bende çok görüyorum bu aralar 14 16 17 de kız denildi hem özel he devlet kız dedi ama sabırşa detaylıyı bekliyorum 19+4 olacam birazdan iki hafta daha sabretmem lazım
admine ozlmsu ya canm babada 11 haftalıkken kız dedıler ama ben erkek hıssedıyorum doktor %60 kız olabılır dedı acaba degısır mı ya ınsallh degısır ya surprız olur bızede 🥰
Bumah ozlmsu ay bende oyle olmustum kiz icin aldigim giysileride arkadasima verdim😁😁 tosun bi oglum oldu
ozlmsu buse76 İki doktor da özeldi 🙈 üzülmekten utanıyorum ama kızımı almışlar elimden gibi hissediyorum.
Anne8837 Hayırlı olsun ☺️Devlet hastanesine gidiyorum kız denildi ama aletleri de çok iyi değil alışveriş de yaptım detaylıda böyle bişey başıma gelirse şoka hiç hazır değilim😂
buse76 Anne8837 imkanın carsa bide özele git daha iyi cihazlar walla bende detaylıyı bekliyorum 14 16 17 de kız denildi bir sürü kıyafet cinsiyet partisi yaptık😂😂değişirse hayatımın şoku olur
ozlmsu Anne8837 Teşekkürler çok şükür sağlıklı deyip seviniyoruz sorun zaten oğlum olması değil ikisi de evlat ama kızım olacak fikrine çok alışığ onunla bağ kurmuştum bunu aşamıyorum
admine buse76 özele gıttım zaten bebek çok hareketli olduğu için doktor goremedım dedı ama yapısına göre kız olabılır dedı
ozlmsu edaabykl Detaylıya kadar 2 kere doktorum gördü halâ kız gibi görüyorum dedi ama alışveriş yapma da dedi ne nolur ne olmaz detaylıyı bekleyelim dedi %80 güçlü bir rakam ben inanmayı tercih ettim 🙈🥹
ozlmsu gvnrzz 15. Hafta da kız dedi doktorum 16. Hafta da yine baktı kuzu görüyorum dedi 20. Hafta da detaylı da girdim ve erkek olduğunu öğrendim 🫣
Azraasel123 admine benimde 11.5 de kız denildi 14 de kesin erkek darısı hayırlısıyla size olsun inşallah benimde iki kızım var erkek bekliyordum
ikinciheyecan12 Ben hem devlete hem özele gittim ikiside kıza benzetti ama erkek hissediyorum 17 haftamdayım detaylıya gitmeyi düşünüyorum bende Bir yanımda iki doktor benzettiyse doğrudur diyor
ozlmsu ikinciheyecan12 Detaylıdan önce hiçbir ihtimale inanmayın derim. Bacak arasını net görürse doktorunuz okey ama bence detaylı en net karar
semra_3107 Ben 15 de gittiğimde özelde doktorum erkek dedi Detaylıdada erkek çıktı 15 den önce 12 de devlete gitmiştim pek konuşmamıştı doktor hızlıca bakıp geçmişti Çok yoğundu zaten
ozlmsu zetabloom Alışverir büyük bir alışveriş değil hani böyle bir kaç parça beğenir alırsınız ya ilk eşyası dersiniz öyle şeylerdi engel olamadık kendimize heyecanla aldık
Bumah ozlmsu ben ilk duyunca cok sasirdim sonra dsari cikinca aglamistim hep kizim olur diye istiyodum ama oglum oldu simdi cok bal 🥰 ilk giysilerimiz 😀 1 sefer giydirdim icimde kalmasin diye sonra verdim