sankibiri İlk doğumum zorunlu sezaryendi özelde olmuştu. Şimdi ikinciye hamileyim aradan 4 yıl geçti beni normale zorlarlar mı?
bezelyemm sankibiri sezeryan olanı 8 yıl oldu eşim doktora dediki bu kendine acımıyor hocam ssvd falan yapmayın buna. doktor istesede yapmam sezeryan olacak dedi 😆😆
twobabymomm sankibiri hayır hatta normal isteseniz de yapmazlar ilk gebelikte zorluyorlar anne ve bebeğin hayatı tehlikesi olmadığı sürece
sankibiri birthecene aradan zaman geçince normale zorluyorlar diye duydum çok tedirgin oldum zaten 8 saat sancı sonrasında doğuramayıp mecbur sezaryene alınmıştım travmam var 🥲
sankibiri bezelyemm içimi rahatlattınız aslında doktorlarında daha çok işine geliyor sezaryen 10dkda yapıyorlar 😅
bezelyemm sankibiri doktora 10 dk da bize 😆 15 haftaligim ben doğurmak aklıma geldikçe ağlıyorum 😂😂😂 kesilicem 😂😂😂
sankibiri bezelyemm Rabbim kolay doğumlar nasip etsin sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah acısı öyle böyle geçiyor😻
Es07 İlk doğumda normale teşvik ediliyor Ama sizin ikinci ve önceki sezaryen olduğu için sezaryen yapabilirler Doktorla görüşmelisiniz diye düşünüyorum
edaabykl sankibiri Hayir ilk dogum sekline göre yapiyor normalse normal sezeryan ise sezeryan yapıyolar zorlama yok bende ilkini ozelde sezeryan oldum simdi ikincide devlete gidiyorum planlı sezeryan olacak
Rmeysa_01 sankibiri son haftaya kadar bekletiyorlar son anda ne gerekirse onu yapıyorlar benim gözlemlediğime göre
eylul016 sankibiri Benim de 4 yıl geçti ama sezeryan dedi 2 doktorda arada 7 sene falan olsa normal doğum denerlerdi