smiiyy Kızlar bugün kanamam artınca düşük yapıyorum sanıp acile gittim bebeğin 5hafta 3 günlük olabileceğini söyledi. Alttan ultrasonla baktı düşük yapıyor olsam görürdü herhalde değil mi ? Progestan diye bi ilaç verdi vajinal kullanılıyormuş ilk defa kullancam kullanan var mı ? Kanamayı keser mi ? Yada ağrı falan yapar mı ?
ozguvenc smiiyy evet ben 8. haftamda kanamalarla başladım şu an 37 haftalığız doğuma kadar kullanacağım dozunu azalttık sadece. ben aynı anda 16-18 haftalara kadar 2 günde bir iğnesini de kullandım bir de duphaston hap kullandım. düşer diyen doktor da oldu ama kanama alanım 18. haftamda geçmişti rahmimde perde var o da 20. haftamda bebeğimin büyüyüp ittirmesiyle tamamen kalktı
nurgul_33 smiiyy Bende 7 haftalikken kanamam oldu bana da progestan verilmişti ama bana iğne de vurdular bol bol dinlenerek bol su içerek 2 3 gün de kanamam yavas yavas durdu
smiiyy esrafi5 yok iğne yapmadı bu ilacı da ben burda duydum da doktora söyledim kullanmıyor musun dedi yok diyince yazdı ben söylemesem onu da vermeyecekti herhalde 🙄🙄
smiiyy ozguvenc ayy inşallah o kadar uzun kullanmam :( çok geçmiş olsun size de sağlıkla kucağınıza alın inşallah
smiiyy nurgul_33 ikidir söylüyorum kanamam oluyor diye bişey vermiyor doktorlar iğneyi de bilmiyordum bilseydim onu da söylerdim 😕
ozguvenc smiiyy teşekkür ederim, sizin de bebişiniz sağlıkla büyür ve sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah ☺️bol bol yatın dinlenin iş yapmayın imkanınız varsa, ben hep yattım 18 haftaya kadar tehlikem anca geçmişti
nevinbulyaman @smiiyy bena iki hafta önce yazdı günde bir defa ağızdan bi hafta önce benimde kanamam oldu hastaneye yatış oldu iğneler serumlar ilaçlarla durdurdular kanamamı ilk verdiği ilacı günde ikiye çıkardı Protestan iğnesi vuruluyorum hergün
esmanur6565 bende kullandım 9 haftada düşük tehlikem vardı vajinal yolla aldım şuan 19 haftalığım çok şükür düzeliyor düzenli kullanın bence