tugbazeyd1 2.gebeliğim. İlk gebelik normal doğum oldu şimdi 33 haftanın içindeyim ve ayak gelişmiş döner mi sizce doktor dönebilir dedi ama başına gelen var mııı
ozguvenc tugbazeyd1 benim suyum fazla biraz sanırım o yüzdendir ki epey bir döndü 30dan beri oğlum 🥲şimdi 37deyim 2 haftadır falan baş aşağı duruyor yine değişmediyse tabi
Bebekkuzu tugbazeyd1 benim 22 de bas asagıydı 27 de makat duruş olmuş doktora döner mi dedim daha coook var değişir dedi
melda1507 tugbazeyd1 benim 34 te döndü, döndüğü gibi doğum başladı mecburi sezaryen olduk kordon dolanmış 3-4 kez :(
tugbazeyd1 ozguvenc benim ilkide oğlan oda dönük 30 veya 32 civarı olması lazım bu kız ama dönmemiş halaaa
Es07 tugbazeyd1 Benim 32 de döndü 37 bitiyor daha bekliyorum Acayip bi baskı var pelvis kemiğimde Müthiş bel ağrım var
esraezerr tugbazeyd1 döner canım daha benimki 28 den beri kırk kere döndü şimdi baş aşağı ama doktorum da diyor seninkine güvenmiyorum daha döner 36 ya kadar diyor :( ama 38 e kadar bile dönebiliyormuş
havvaa41 tugbazeyd1 benimde son haftalarımdı sancıyla döndü doğum başladı dedik herhalde normal doğurmuştum şidmide 27 haftalığız bakalım ne zaman dönecek