htc5858 Glsm48 zaten çok kilolu bir bebek olursa doktorlar da riske atmıyor zorlamıyor akışına bırak canım şimdiden bunları düşünüp stres olma boşuna, hayırlısı olsun inşlh her zaman 🩷🤲😙
Glsm48 htc5858 evet yaaa bu konuda dediğiniz gibi olmak lazım boş yere canımı sıkıyorum biliyorum ama bu ara taktım kafaya 🤭😁
bizeynoli Sedef21 çatınız geniş miydi benimde ilerde haftası ve çatı çok dar dediler kafası büyük normal zor olur dedi doktor
bizeynoli Sedef21 sanırım öyle olucak çok da normal olsun diye tutturmak istemiyorum bebek için hangisi sağlıklıysa o olsun diyorum
Rmeysa_01 Momlife_ bende 50 kiloydum şuan 58 kiloyum 37+6 haftalığım benim bebekte öyle iri bebek şaşkınım hâlâ ben doğru düzgün beslenememe rağmen bebeğim hem uzun boylu hemde kilolu bende normal doğum olmaz diye korkuyorum sezeryan asla istemiyorum
Momlife_ Rmeysa_01 bende aynı düşüncedeyim sonra da sağlıklı olsun da diyorum ama önceliğim normal tabii
Sedef21 bizeynoli kesinlikle zorlamayın zaten bebek ve sizin sağlığınız önemli doktor sizi yönlendirecektir sağlıkla kucağımıza alırız inşallah yavrularımızı🌸
Elifee Momlife_ oğlum da kızımda iri bebekti ikiside nerdeyse 4 kilo doğdu haftasından hep 2 hafta önde gittiler ikisinide normal doğurdum zaten ultrasonun da yanılma payı olduğu için sorun olmaz ki daha çok erkenmıs sonlara doğru çok değişiyor kilo hızı falan
lavinya90 Momlife_ rica ederim bu kaygılar hep oluyor. Hamileliğin her günü başka macera. Umarım hep önde gider. Çabucak ele avuca gelir. 😄
salihaci Momlife_ Ya bu biraz doktorunuza ve size bağlı epizyonuz olur 4 5 dikiş onu ne hissettim ne anladım mesela kendiliğinden düştü dikişleri falan korkutmayın kendiniz ve doğum eğitimi alın bana çok yararı oldu ilk doğumumdu korkularımı öyle yenmiştim ben