yagmurx Kızlar 12+3 de ikili teste gidicem yarın dr zeynep kayaoğlu yıldırım doktor iyi mi ve cinsiyet tahmin edermi gidenler yazabilirmi
1omurlugum Ya kızlar ikili test için randevu bulamıyorum doktor yeşil alan açtı ona rağmen randevuya girdigimde hep riskli gebelige tek bakılmaktadir diyor siz nasıl aldınız Allah aşkına yardım edin bana.İstanbul Avrupa yakası için
yagmurx 1omurlugum banada yeşil alan açtılar bendede detaylı ultrason yapılmamaktadır sadece riskli gebeler yazıyor ama yinede aldım sağlık ocağında ebe bakar dedi deneme yanılmayla görücez haber veririm burda bakarlarsa
1omurlugum Son çare özele gideyim diyorum kendim avcilardayim ilk gebelik ve hangi hastane iyi onu da bilmiyorum araştırıyorum.icim sinmiyor yardım acil 🥺
yagmurx 1omurlugum bende avcılarda oturuyorum 3. Gebeliğim 2 düşük yaşadım en iyisi bence şehir hastanesi o yüzden oraya gidiyoruz hem daha sakin oluyor hem otopark problemi yaşamıyoruz hemde iyi oluyor doktorları diye orayı tercih ediyorum
bebissss 1omurlugum bende Esenyurttayim Kanuniye gitmiştim perinatolojiye gidin riskli gebeler yazısına takılmayın bende randevu alırken öyle yazıyordu ama gayet te güzel muaneye oldum
1omurlugum yagmurx ayy canım inşallah sağ salim geçer de bana da haber edersin lütfen günlerdir bekliyorum ya.
1omurlugum bebissss ay şükür ya daimi riskli gebe falan yazıyordu her birinde günlerdir boşuna beklemisim demek inşallah yarına randevu alacağım arkadaş da yarın muayene olsun inşallah sağ salim öğreneyim tam ona göre gideyim bence çok teşekkürler
bebissss 1omurlugum olabilir cnm bilmemiş olabilirsin şimdi öğrenmiş oldun en kısa zamanda bulup gidersin inslalah eğitim araştırma bakıyor zaten ikili tarama testlerine
1omurlugum bebissss ilk gebelik olunca haliyle bilmiyodum bakalım inşallah ben de sorunsuz muayene olabilirim
1omurlugum tugce4545 doktora zaten ikili tarama için gittim ultrason muayenesi yaptı rica ettim kolaylık olsun diye açtırdı perinatoloji İstanbul’da biraz sorunlu kolay randevu bulunmuyor
tugce4545 1omurlugum alla alla bende İstanbulda yaşıyorum gittim dedi kan vermen lazım 2 test için gittim verdim aynı gün kan alma yerine verdim hiç öyle demediler bana şaşırdım yani ondan sordum
1omurlugum tugce4545 Küçükçekmece Kanuni eğitim araştırmaya gitmiştim doktor direkt dedi ki bunu ben yapamıyorum perinatolojiye randevu alman lazım ben de şaşırdım çünkü normalde kendinin yönlendirmesi gerekiyor direkt gidip kan verebilirdim byapabilirdi ama yapmadı ne hikmetse bir haftadır da bekliyorum