duygukucuksahin Merhaba. Şeker yüklemesini devlette yaptıranlar anlatabilir mi süreç nasıl? O içeceğin tadı kötü mü??
Lexias duygukucuksahin şerbet gibi düşün kötü tabi ki çok şekerli özelde yaptırdım ama aynı şey sonuçta. Ama dayanılmayacak bir şey değil abartılanlar gibi.
kuccukpremsesinannesi duygukucuksahin limonlu sekerli su gibi birseydi. Kötü yorumlar okumuştum tadıni daha kötü bekliyordum bekledigim gibi çıkmadı. Beni zorlayan nerdeyse 12 saat açlıkla gidip orada aç aç sürekli kan vermekti. En son başım dönmeye midem bulamaya başlamıştı. Bu arada devlette yaptırdım içeceği de onlar verdi.
duygukucuksahin Lexias özelde gidiyorum doktoruma ama testi devlette yaptıracağım özelde fiyatları pahalı diye. Siz ne kadara yaptırdınız acaba?
asennaa duygukucuksahin devlette yaptıracağınız zaman eczaneden alıyorsunuz, ilk olarak açlık şekeri için kan veriyorsunuz, içeceği içtikten sonra bi daha kan veriyorsunuz
aybarssmomm İlk gebeliğimde yaptırdım muhtemeln bunda da yaptırırım annem şeker hastası çünkü. Devlet hastanesinden yaptırmıştım ama enteresan ki bana tadı çok güzel gelmişti hiç zorlanmadım 🤣🤣 sadece çok iştahlıydım kahvaltı yapacağım saati sabırsızlıkla bekledim o kadar 🤣
dalyaluna35 İçeceğin tadı kişiden kişiye gore degisir. Tatlı seven biriyseniz cok zorlanmazsiniz ancak tatli yemeyen biri iseniz biraz zorlanabilirsiniz. Test icin 8 saatlik aclik gerekiyor ve testiniz 2 saat sürüyor o sebeple ne kadar erken giderseniz o kadar iyi sizin icin açlıktan dolayi. Sabah gittiğinizde once sizden kan alıyorlar ve ayni zamanda parmaktan seker bakıyorlar. Bazi kurumlar parmaktan bakmayabilir direkt kan da alabilir. Ardindan size içeceği veriyorlar elmalı limonlu veya çilekli. Onu 5 dk da bitirmeniz gerekiyor. Önce 1. Saatte sonra 2. Saatte kan veriyorsunuz. Bu surede hiçbir sey su dahil yiyip içmiyorsunuz. Olur da kusarsaniz da mutlaka doktorunuza haber veriyorsunuz ona gore testi yarıda kesiyor. 2 saatin sonunda yemek serbest ☺️
Es07 Yaptırdım devlette yapıldı Şekerli içecek sevenler için daha keyifli olabilir Aç karna midem bulandı Yoksa zorluğu yok İçtikten sonra bir 1,2,3 saatlerde kan veriliyor