34+5 haftalık hamileyim. İkinci gebeliğim. İlk gebeliğimde böyle şeyler hiç yaşamadım. Neyse özet geçmeye çalışcam. Dün geceden beri hafif hafif bi ağrım vardı ama dayanılmıcak şekilde değildi karnım çok sertleşiyodu sadece ve geçmiyodu gece boyunca sabah tekrardan aynı şekilde başladı bu arada belki 10 gündür alt bölgemde şiş gibi batıyo bacaklarımı kapatamıyordum resmen eşim de doktorumu aramamı söyledi aradığımda gel bakalım dedi. Gittim nst ye girdim sancı çıktı ultrasonda bebek doğum pozisyonunda görünüyo kalp stışları normal vajinal muayene etti açıklık yok ama parmağı kafasına değmiş. 2 doz ciğer geliştirici vuruldum yatış verdi ama oğlum oldupu için evde yatış yaptırmadım 2 serum takıldı ağrım kesilsin diye kan idrar alındı. Kanla idrar değerlerin hepsi normal çıktı enfeksiyon yok. Serumlardan sonra tekrar nst ye girdim yüne sancı çıktı. Yatış yapmadığım için yarın tekrar gel nst ve ciğer geliştirici tekrar vurulucak dedi. Şimdi sormak istediğim yarın da sancım çıkarsa nolucak açılmam olana kadar böyle bekletir mi? Yoksa açılma olsun ve doğurim diye bişey mi yapar? Bebek kilosu 2.600 2.700 civarı bu arada.