Cimcime30 Kızlar bugün ağlayasım var ctesı test yapacam dpo7 bugün ımtıhanım çok büyük 20 aydır ıkıncı bebegım olmuyor dertleşmeye ıhtıyacım var
fundiiim Cimcime30 Allah iyilikle güzellikle kolaylıkla tez vakitte kucağını doldurur canım kafanı boşaltacak sana moral motivasyon verecekler uğraşlar edinmen iyi gelebilir.
beautiful_ Cimcime30 yaa kıyamam kuzum Rabb’im en kısa sürede nasip etsin bir sıkıntı falan var mı doktora gittin mi?
Deletedmom_878 Cimcime30 kontrol oldun mu canım ilki olup ikincisi neden böyle uzun oldu acaba benimde bir kızım var 8 sene oldu ikinciye uğraşıyoruz biraz zor olacak gibi bende çok korkuyorum senin gibi aynı duyguları yaşıyorum
kurkmantosuzmadonna Cimcime30 gençsin daha. Biraz yorucu bir süreç biliyorum. Ama Rabbim biliyordur vereceği zaman. Sen duanı edip gerekli tedaviye de yapıyorsun. Daha ne ?
Cimcime30 kurkmantosuzmadonna gencmıyom aşkım ne gencı sabır gıdıyor yorucu dönem baslıcak hayırlıs olsun
Cimcime30 kurkmantosuzmadonna zamanım kalmadı artık vücudum polıp uretıyor doktor en kısa sürede ıkı kez aşılama olmazsa tüp bebek dedı
Cimcime30 beautiful_ aşkım vardı evet hallettık artık sonuna geldık esım varıkosel oldu ben ıkı kere polıp aldırdım sımdı bakalım eğer adet olursam aşılama baslıcak doktor
bsrelif Rahim yorulması diye bir şey var ve bu gerçek, buhar banyosu yapın Yoni diyorlar Çin tıbbında. İnternetten pcos yogasına bakın onun hareketleri de çok faydalı, bol bol protein ağırlıklı beslenin inşallah olur
Cimcime30 Deletedmom_878 oldum aşkım doktor bana vücudun uretıyor dedı ya hormonlu Sprıal takılacak ya da rahım alınır dedı çocuk ıstıyorum herseyı hızlı yapmam lazım