meltemerennn ipek9 valla ben hiç beğenmiyorum canım devlet hastanesinde doktorları azarlıyorlar hep İskenderun’a gidiyorum
karutcarim hastanede kanamam dolayısıyla yatış sürecim oldu o kadar kötü ki ilgi 0 hemşireler azarlıyor kötü davranıyor kesinlikle tavsiye etmem şikayette de bulundum zaten
sinemhintoglu Meryemysn ben haruna gidiyorum 12+3 muayenem 1 dk sürüyor sedyeye uzan kalk güle güle 🤣 iskenderun gelişim hastanesinde nail erdoğan var o baya iyi ve ilgili ona geçeceğim
huseyinhayriye Hatay Dörtyol da detaylı ultrason nerde yaptırabilirim ücretsiz olarak bilgisi olan varmı
PrensesAnnesi12345 huseyinhayriye Hatay Dörtyol’da perinatolog yok Osmaniye devlet hastanesinde veya Hatay eğitim araştırmada var diye biliyorum. Ben Osmaniyeye gitmiştim.
hilal2025 Dörtyol devlete mecbur değilseniz gitmeyin Osmaniye devlet hastanesi araştırma hastanesi oldu imkanız yok ise orayı tercih edin bn Dörtyol’da yaşıyorum ibni Sina Özcan beye gidiyorum çok memnunum
huseyinhayriye hilal2025 ama burası özel ben şuan gidemem özele durumum el veremez Osmaniye devlet hastanesine gidecem ama aradım orası seni kontrol eden doktorun buraya yönlendirmesi lazım dedi cuma günü gidecem bakalım ne olacak