yidonis Perşembe günü 30 haftalık oluyoruz ama bugün hareketleri aşırı yavaş sanki ilk hissetme zamanları gibi böyle durum yaşadınız mı normalde çok hareketli bir bebek yatınca falan için dalgalanırdı ama bugün olmadı öyle
060436 yidonis bunu mutlaka doktoruna söyle hareketlerini takip et gittikçe azaliyorsa erken doğum belirtisidir kızımda yaşadım bunu ben
Rmeysa_01 yidonis bende çok endişelenmiştim sadece küçük kıpırtılar hissediyorum diye ama çok şükür sıkıntı yokmuş en çok kilo aldıkları dönemlerdesiniz yeri daralmış bu demek oluyor ki bebeğe güzel bakmışsınız demişti doktorum
060436 yidonis evet 35 haftaliken doğdu doktorumuza göre planlı doğumdu sezeryan olduğu için 38 haftalık doğacaktı hareketleri azaldığı için yatış verdi aynı gün doğuma alındım korkma inşallah bir sıkıntı yoktur sen yine takip et
mrveelmceyln Bende 27. Haftalığım dün çok hareketliyken bugün pek hareket etmedi. Şimdi biraz biraz kıpırdamaya başladı. Benimde plesantanın sol damarda biraz tıkanıklık varmış.
yidonis mrveelmceyln olasılıklar neymiş damardaki tıkanıklık için bebekte neler olabilir dediler size doktorunuzla görüştünüz mü
yidonis gebesbiranne yani acile gitmeyi düşünüyorum doktorun öğretim üyesi her gün poliklinik yapmıyor
yidonis mrveelmceyln bende de aynı şeyler yani tek umblikal arter gelişim geriliği down sendromlu olabilir falan dedi ben çok araştırırım araştıdığımda erken doğum falan da yazıyordu