Sedaaaaaaccccaannsssns Kızlar 18 haftalığz başım hiç geçmedi bugün ne yapacağımı da bilmiyorum artık yani sinir bozucu bi hal aldı başına gelen var mı
krmnbusra60 Sedaaaaaaccccaannsssns ay bende 18 haftalıgım dünden beri başım cok agrıyo özellikle sol tarafım 😕
saziment Sedaaaaaaccccaannsssns bolca su iç bacım tansiyonunu ve şekerini de ölç onlarda etkiliyor ayrıca sinüzit vs olmuşta olabilirsin sıcak içecekler tüket soğuk alma , uykusuzluk ve stresten yorgunluktanda oluyor bol bol dinlen sakin kal
ozlm199393 Sımsıkı bağlayın tülbentle tek taraflıysa ağrınız ben genelde sağ sol ne taraftaysa o tarafa düğüm atardım sımsıkı keserdi
Es07 Sedaaaaaaccccaannsssns Yine kadın doğumcuna bahsedersin Tansiyon değilse parol önerebiliyor acil durumlar için
Sedaaaaaaccccaannsssns saziment ağlama krizine girdim bi ara bugün geçmediği için o mu tetikledi hala zonk zonk ya 🥹
saziment Sedaaaaaaccccaannsssns tansiyonun oynamıştır bacım o tarz durumlarda beyin damarlarına baskı oluşuyor 🥺
saziment Sedaaaaaaccccaannsssns biraz kafana soğuk pres yap bacım buz torbası koy rahatlarsın uzan dinlen
Kdz Sedaaaaaaccccaannsssns tansiyonunuz mu yükseliyor acaba benim genelde tansiyonum yukselince ağrır
Sedaaaaaaccccaannsssns krmnbusra60 şimdi içtim bir tane üçüncü gebeliğim ve ilk defa parol kullandım hamileliğimde inşallah fayda eder 🙏🏻