ikiprensesannesi___ Deleted33000 her şeyin hayır’lısı Allâh olmayanlara versin inşallah 3 tane yeter ya benim korkularda bir iki aya başlar Allah’ım sen yardımcımız ol korunma yönetenlerine de güvenemiyorum
papatyakokulugece ikiprensesannesi___ niye bir iki aya başlasın süt korumuyor bacım çok duydum süt korur diye hamilelik olanları hormonlu spiral güvenli 👍
Deleted33000 ikiprensesannesi___ bende güvenmiyorum bacım ya tüpleri baglatan bile hamile kalabiliryor
Baklavaseverim Deleted33000 Ay bacım beni şoka uğrattın gece gece yarın lütfen hemen kan ver merak ediyorum ben de Rabbim hakkında hayırlsını nasip etsin
ikiprensesannesi___ papatyakokulugece spiral den korkuyorum yapamam ben onu bir iki ay çünkü yeni 20 gün oldu doğum yapalı ondan daha iyileşme süreci falan daha ne yapacağımi bilmiyorum
ikiprensesannesi___ papatyakokulugece hiçbir korunma yönetimine güvenmiyorum zaten hap kullandım bir iki kere düzensiz kullandım diye hamile kaldım güvenemem bidaha hiç birine 😂
papatyakokulugece ikiprensesannesi___ Yok kız ne iyileşmesi eskiden kırkı çıkınca takılırmıs benim halam on yıl hormonlu spiral kullanmış sen bilirsin yinede
ikiprensesannesi___ papatyakokulugece ya şöyle bişey ben biraz takıntılıyım hissedersem falan yapamam öyle bi de onu çıkarılması kontroleri falan beni çok korkutuyor 😣
ikiprensesannesi___ papatyakokulugece kız iyileşme dediğim kendimi iyi hissedene kadar zaten ilişki falan olmayacağı için kafam rahat o zamana kadar 🥲
demirrleydi_ Deleted33000 evet ama oğlum daha küçük ve ayrıca üçüncü planımız yok kız bize bir kız bir erkek 2 çocuk yeter Rabb’im olmayana ve isteyene versin bana yeter 😂