cansusare Merhaba erkek ve kız çocuğuna hamile olanlar acaba fark varmı araların da ben 😇Kız nasıl oynar erkek nasıl oynar
Ebruas cansusare yani kız erkek başka mı bilemiyorum ama ikinci erkek çocuğu doğuracak olan ben iki erkek arasınsa bile çok fark gördüm. İlki o kadar naif o kadar yavaştı ki şuankini gören içerde savaş var sanır 😬
eminaas cansusare benim ki de erkek karnımda çok sakindi hatta diyordum oğlum uslu olacak diye doğdu hiç uslu değilmiş 😂😂
zamansmomm cansusare benimkiler cok farklı oğlum deli gibiydi kolu bacağı cıkardı her yerden cok sertti hareketleri şimdi kız bebeğe hamileyim fıkır fıkır bu balık gibi kıvrak kıvrak
Melike3506 Ebruas ilk gebeliğim ve erkek daha 24 haftalığız ama içerde biriyle kavga ediyor gibi sanki 😂😂
Ebruas Melike3506 kesinlikle öyle acaba bu yıl doğanlar mı böyle yayık gibi çalkalanıyorum bazen idrar torbam çıkıp gidecek diye korkuyorum. İlk çocuğumda erkek ama o aşırı yavaştıonda çok tedirgin oluyordum hareket etmiyor diye
Melike3506 Ebruas hareketli olması daha iyi hem bizim açımızdan endişelenmeyiz hareket etmiyor diye hemde hareketli bebek sağlılkı bebektir derler