tarhanfur bsrbrkysr184_ benim ki de kendime olur büyük ihtimalle çünkü tüm zorlukları tek başıma ağlayarak atlattım son bir ayımız kaldı en zor dönem halen kendi kendime ağlayıp teselli ediyorum eh birazcıkta eşime
Fatmaa_mehmett krizantemmm o kocaya büyük alkış 👏👏👏👏bizim çocuk ağlar yanıma indirir üstümüze kapıyı çeker yetmezmiş gibi kendi oturduğu odanın kapısını da kapatır daha bı kaç saat önce bu olay oldu.ALLAH MUTLULUĞUNUZU DAİM ETSİN
ozguvenc anneme ve annem yanımda yokken teyzeme kesinlikle 🥹ilk 4 ayı riskli gebeliğimde bebek gibi baktılar bana. iyi ki varlar 🫶🏼
gunespera bsrbrkysr184_ benim eşime 😍 canım kocam seni çok seviyorum sen benim hayatımın en karanlık dönemini aydınlatıp kızımla hayatımızı çiçek bahçesine çevirdiğin için minnettarım sana ayağına taş değmesin inşallahhhh💕💕
salemhtp herkes sabırsız doğurmak için bu kadar sabırsız olmanızın nedeni ilk çocuk olmasından sanırım 😂 bende hamilelik sürecim uzun olabildiğince olsun karnımda o da rahat bende diyorum 😂 33. haftadan selamlar
bsrbrkysr184_ Hayalperest1 maşallah Rabbim eksikliğini göstermesin desteği ger daim üzerinde olsun 😇🥰