Gugussss agilkaya Salı sabahtan gidicem o gün doktor karar vericek olmam gerekiyorsa mecbur olucam ama ister istemez korkuyorum ilk gebeliğim çok şükür bir ağrım vs yok progesteron başladım 3 gündür kullanıyorum fitil olarak
zenan1111 agilkaya iyi düşün iyi olsun Allah’a sığın Allah’a bırak inan bebeğini alacaksın kucağına sadece enfeksiyona dikkat et
agilkaya zenan1111 amin inşallah 🙏🏻 bugün uyanınca lavaboya gittim geldim sonra mutfağa gidip ilaçlarımı içtim ellerimi yıkadım o sırada sarı sulu akıntı gelmiş bu normal mi
zenan1111 agilkaya neden doktoruna söylemiyorsun acaba dikişten dolayı lekelenmemi bu iyice ayırt et ve doktoruna söyle
agilkaya zenan1111 doktorum taburcu olurken lekelenmeler normal kırmızı adet kanaması gibi olursa haberim olsun dedi. Bu bahsettiğim açık sarı akıntı gibi dr hastanedeyken batikon kalıntısı falan gelebilir benim için kanama önemli demişti
zenan1111 agilkaya açık sarı akıntı kokulu mu peki eğer kötü kokmuyorsa korkma. Sana Biteral vermedi mi sarı akıntı için
agilkaya zenan1111 kokulu değil öyle yoğun bir sarıda değil çok çok açık bi renk. Bana cefaks antibiyotik ile ornisid ford verdi
zenan1111 agilkaya tamam korkma enfeksiyon değil ama dikkat et bi şişeye biraz sirke kalanı da su koy günde 3 defa yıka onla
agilkaya zenan1111 bunu dra sormuştum florasını bozar dedi. Bormal suyla bile vajinal duş iyi değil dedi
yarennn1 Gugussss çok geçmiş olsun öncelikle Allah yardımcınız olsun 🌸bende de şuan kısalma 16 mm ve hunileşme şekilde açılma var 26 haftadasınız serklaj yapılır mı ki acaba
Gugussss yarennn1 yani bilmiyorum iki tane doktorla görüştüm ikiside serklaj önerdi Salı günü gidicem o gün kesin karar verilecek
zenan1111 agilkaya ama herkes böyle korunuyor enfeksiyondan sadece peçete ile sildiğin yer varya orayı yıkayacaksın ben peçeteye döküp siliyorum