miniminnacikk agilkaya rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah , kalbinizi ferah tutun🤲🏼🌸 haber verin 🌸
agilkaya miniminnacikk amiin inşallah. Kendime gelince haber vereceğim inşallah 🙏🏻 dualarınızda unutmayın 🌸🥹
miniminnacikk agilkaya hiç merak etmeyin çok daha iyi olucak sizin için , çok güzel geçecek ve vakti saati geldiğinde kucağınıza alacaksınız evladınızııı 🌸🩷🤲🏼
sonaycnr agilkaya hiç korkmayın sağ Salim atlatırsınız inşallah allahım kolaylıkla geçirip sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin 🙏🏻
kesme agilkaya açıkçası benim bebeğim biraz kıpır kıpır 13. Haftadan beri ben hissediyorum ama doktorum o kadar erken hissetmezsin gaz hareketidir o dedi. Ben gaz hareketi ile bebeğininkinin farklı hissettirdiğini söylesem de yok dedi. 16. Haftadan beri çok net bi şekilde dönüyor tekme atar gibi hareketler yapıyor. Fakat her gebelikte bu hareketlerin zamanı farklı olabilirmiş kimi gebeler 20 den sonra hissediyormuş hareket çok yoksa bile rahat olun :)
zenan1111 agilkaya Geçmiş olsun canım. Bende dün oldum 11+6 yum.8 ay önce Serklaja rağmen bebeğimi kaybetmeme rağmen Doktorum bana dün normal hayatına dön sadece ağır kaldırma uzun süre yürüme kendini asla yorma dedi. Kuzum sen yatmaktan korkma enfeksiyon kapmamaya dikkat et ben diğer bebeğimi Serklaja rağmen enfeksiyon kaptım diye kaybettim. Ama bu defa çok dikkat edecem doktorum bana herşeyi anlattı Allahın izniyle bu defa koruyacam kendimi. Asla korkma büyük ihtimal normal hayatına dön diyecektir sana
agilkaya zenan1111 anladım teşekkür ederim inş korktuğumuza uğramaz hayırlısıyla zamanında sağlıkla kucağımıza alırız. Anestezi geçtikçe ağrı çok hissetmeye başladım. Çok yoğun bi adet sancısı gibi bu normal mi şimdi ağrı kesici taktılar. Ama çok kötü bir ağrı
zenan1111 agilkaya Offf o ağrıyı hiç sorma çok zor ama geçecek çok sürmüyor o ağrı sen korkma akşama bişeyin kalmayacak
agilkaya zenan1111 teşekkür ederim şuan hafif adet ağrısı gibi kaldı. Drum geldi kalkabilirsin ben asla yatmanı önermiyorum dedi. Sadece ağır iş yapma ağır kaldırma dedi günlük hayatına dönebilirsin dedi. Birazdan kalkcam bakalım
zenan1111 agilkaya Aynısını bana da dedi doktorum ama sen yine de bence bi 10 gün yat tam iyileşsin dikişler
agilkaya zenan1111 şimdi yataktan kalkarken falan önce mecbur oturur pozisyon alıyorum klozettede oturuyorum harici yatıyorum. Ama drum çok pimpiriklisin bu kadar gerek yok rahat ol dedi ama yinede olamıyorum
zenan1111 agilkaya alışacaksın merak etme ama düşünmemeye çalış benim doktorum da hep iyi düşün dedi. Kalkarken yan kalk oturur pozisyonda kalkma kendini yana çevir öyle kalk daha rahat edersin
agilkaya zenan1111 öyle yapıyorum canım bir sürü ilaç vermiş antibiyotik vermiş bakteri öldürücü idrar yolu için hap vermiş magnezyum duphalac vermiş
zenan1111 agilkaya Hepsi çok iyi ilaçlar bana da verdi. Ama ben extra önlem alıyorum dut kurusunu çay olarak demleyip içiyorum enfeksiyon önlüyor.Her gün çamaşırıma bir damla nioli yağı damlatıyorum(doktorum izin verdi) oda enfeksiyon önlüyor. 2 tl termosa su koyup az bişey sirke koyuyorum içiyorum. Sana Progestan fitil veya iğne verdi mi
agilkaya zenan1111 progestan fitil verdi günde bir tane , endol verdi kasılman veya sancın olursa kullan 2 günden fazla içme dedi. Ornisid fort verdi israr yolu enfeksiyonu bakteri öldürücü, cafeks antibiyotik verdi , duphalac verdi birde magnezyum vermiş
agilkaya agilkaya ilaçlar çok fazla ya bebeğe bi zararı olmaz inş ekstra vitamin ve demir ilaçlarım da var
zenan1111 agilkaya hiç bir zararı olmaz bana iki ayrı antibiyotik vs vermiş sen kullan korkma bişey olmaz