blue_berry Regl bittikten sonraki gün test yapmaya başladım ilk testimdeki çizgi daha belirgindi bugünkü test ise görünmeyecek kadar silik normal mi? Aynı saatte yaptım sıvı da almadım
HariboAyicik blue_berry Çok normal bazen belirgin bazen de böyle gözün zor gördüğü silik çizgi çıkması çok normal. Yumurtlama olduğunda iki çizginin koyu hali belli eder kendini
Ceydaaaaaaaaaa Henüz yumurtlaman olmamış canım olana kadar silik çıkar yada T çizgisi çıkmaz yumurtlamanın olduğu zaman ise T çizgisi C çizgisine göre daha koyu olur
blue_berry Ceydaaaaaaaaaa ilk teste göre daha silik olunca korktum ovülasyon testlerini de yeni öğreniyorum kullandıkca, teşekkür ederim🙏🏻
meryys blue_berry Benimde bugün başıma geldi bu ilk defa kullanıyorum 2.gun bugün düne göre daha silik çıktı sizin sonradan düzeldi mi
aybikd meryys regl bitiminden sonra böyle silik çıkması normal. Benim de öyle oldu. İlk iki gün çizgi vardı üçüncü gün yoktu. Aynı saatte yapmama rağmen. Regl sonrası 13. gündeyim henüz yumurtlama göremedim ama koyulaştı çizgi
blue_berry meryys regl sonrası olduğu için normalmiş. Çizgi koyulaşmaya başladığında günde iki test yapmamız gerekmiş ben o şekilde pik yakaladım☺️
meryys aybikd Aaa tamam o zaman bende şaşırdım benim düzeninde bozuldu kürtajlar hsg derken normalde 28de olurdum adeti şimdi 33,30,32 olunca ne zaman yumurtlama oluyor anlamadım son adeti de 25 de oldum
aybikd meryys benim döngüm de sizinki gibi 30,32,33. Geçen ay ovulasyon testi yapmaya başladım 30 Aralık’ta regl olmuştum 18 ocakta pik gördüm ama tutturamadık olmadı ,😁 bu ay da 1 Şubat’ta regl oldum hâlâ devam ediyorum teste henüz pik görmedim 🤦🏻♀️
meryys aybikd İnşallah bu sefer tutar ya normalde ben adet sonrası bir boş bir dolu deniyordum 2 gebelik oldu öyle ama devam etmedi işte… yasaklar kalkınca denedik tutmadı ovulasyon ile deneyim bir de dedim Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatları kolaylıkla güzellikle nasip etsin inşallah ya stresli süreçler 😔
meryys blue_berry Aaa teşekkür ederim bende meraktan bugün iftar sonrası tekrar yaptım bir tık daha koyu bugünkü diğer teste göre o zaman yapmaya devam 😂
blue_berry meryys benim de böyleydi ben yavaş yavaş koyulaşacak sandım bir anda koyulaştı kaçırmamaya dikkat edin😂 bir de bildiğim kadarıyla günde 2 test yapıyorsak iki test arasında 8 saat olması gerekiyormuş eğer yanlış biliyorsam düzeltirler inşallah, ben de yeni yeni öğreniyorum☺️
aybikd meryys ![https://hizliresim.com/65qcgjk] Resim yüklemeye çalıştım ama olmuştur. İlk günler yumurtlama beklemediğim ve silik çizgi çıktığı için çöpe atmıştım. Bu sabah ki daha koyu çıktı. İftardan önce tekrar yapayım pik görürüm inşallah