doimom Uykular terk, sürekli lavabo ihtiyacı , sağ sol yanlarım ağrıyor , vajinaya baskı buralar böylemiydii varmı yaşayan 🙈😏👀
basak19 doimom 32+6 dayım konuşurken nefesim kesiliyor o derece 😂 yatakta sağ sola dönerken zorlanıyorum yürürken artık bacaklarım ağrıyor 30 lu haftalar fena geldi gerçekten bir anda ağırlaştım
elifasaf1 doimom bende 32+1 haftalığım bel ve sırt ağrım çok fazlaydı magnezyum kullanmaya başladım o çok iyi geldi. Ama bu aralar karnım çok sertleşiyor sizde de öyle mi acaba
Sevimlimom doimom 23. Haftadan beri yaşıyorum 26 haftalık oldum ikinci gebelik daha erken başladi ağrılar
Papatya05_ tugbaustuntas 38+2 deyim bede doktorum sezaryen için gün verdi çok hareket etme dinlen dedi bebeğim baya aşağıya inmiş dün karnım sürekli taş gibi oldu düzeldi ama gece yatana kadar oldu bi baktım göğsümde ıslaklık oluşmuş bakalım sağlıkla gelsin
tugbaustuntas doimom kocaman karın nefes almak çok zor hareket etmek yatakta dönmek imkansız gibi ağrıları saymıyorum uyku desen sıfır sinir stres heyecan korku😵💫🫣🤭
esme3066 bana da 30+5ten sonra bi şey oldu. birden uyumak yürümek nefes almak zor oldu. çatlıcak gibi hissediyorum
tugbaustuntas doimom gözünüzü korkutmak istemem ama gerçekten yapmak istediğiniz her şeyi yapın bu haftalara gelmeden doğsun artık diye gözüne bakıyorum artık🥲
doimom elifasaf1 evet karnımı çok gergin hissediyorum, vajinaya baskı aniden oluyor geceleri uyku yok dönemiyorum kalkamıyorum
seydaky Ben 32+4 üm ama gece ne tuvalete kalkıyorum ne sağa sola dönerken zorluk çekiyorum uykudada hiç bir problemim yok sıkıntım yok çok şükür ama çoğu kişi siizn uaşadıklarınızı yaşıyor acaba bende mi problem var diyorum bazen 🤦🏼♀️
Maviice seydaky şükür ben de çok iyiyim anlatılanların hiçbiri yok ama ben çok yürüyorum belki ondan günde minimum 4-5 km 🤷🏻♀️ Tabii hamilelik öncesi gibi değil dinleniyorum arada😬
fatma102 32 den selamlar 2 haftadır ağırlaştıgimi hissediyorum artık..uykulardan bahsetmiyorum bile şunu fark ettim gün içinde ne kadar hareket edersem yuruyuş temizlik vs daha rahat ediyorum yada vücut alışıyor bilmiyorum.Yatinca agirlasiyorum ben birşeyler yapmak zor oluyor daha cabuk yoruluyorum ağrılar çoğalıyor yattığım zaman.Yorulsamda uyuyamıyorum geceleri sürekli uyanıyorum uykumu çok çabuk alıyorum Niğde problemleri var tabi 1 gün iyi bir gün kötü şekilde devam bizim buralar böyle anneler b ,💖 🫠🤗
doimom fatma102 evet bende birden bire bu hafta ağırlaştım karnım şişti gece olsun istemiyorum resmen😏
flz3576 doimom valla bende 30 haftama girdim ama inanırmısın 20. Haftadan beridir berbat durumdayım ne uyku kaldı ne bişy çarpıntı var uyku yok sürekli tuvalet çok bitkinim artık