aysima56 Kızlar 7 cm su kisti bebeğe engel mi Bu durumu yaşayanlar var mı nasıl tedavi oldular nasıl küçüldü
[silindi] aysima56 canım geçmiş olsun ama hiç duymadım doktor zararsız dediyse kafana takma gerçekten biz takdığımız için olmuyor eksik olan değerlerin varsa vitaminini folik asitini kullan inşallah bu ay olur 🥹
bebegimle_ben aysima56 canim kist kimde var 7 cm ze bebege zarari olmaz ama dontor takibi gerekir 2. timestride cerahi gerekebilir
bebegimle_ben bebegimle_ben aysima56 eger canim kist zararsizsa hamile kalmanda zarari yok ama doktoruna iyce sor canim
aysima56 yorgunamaumutlu yumurtalıkta ama hangi taraf bilmiyorum zararsız dedi hormonlara baktı iyi dedi şimdi benim ne yapmam lazım 1 sene oldu artık çocuk istiyorum
aysima56 [silindi] zararsız takip edersin dedi onun dışında hiç folik asit yada başka bişey vermedi en yakın zamanda gidicem
izguler aysima56 merhaba, az önce doktor büyük bir kistim olduğunu söyledi ve 4-5 haftalık gebeyim. Takip edilmesi gerektiğini söyledi. Kist hamile kalmaya engel değil çok şükür ki. Siz doktora gittiniz mi? Ne dedi?
aysima56 izguler canım benim 7 cmdi 3 ay önce dün gittim çok şükür kaybolmuş dedi soğan suyu içtim ama Tsh yükselmiş bende kan aldı tekrar bakmak için b 12 çok düşüktü b 12 iğnesi demir bide folik asit verdi kullanmaya başlicam hayırlısıyla gebe kalırım İnşllah troidim de düşse çok iyi olucak
izguler aysima56 pazartesi ben de doktora gideceğim, acildeki kadın beni çok korkuttu. Bunca zaman nasıl fark etmedin dedi. Nişanlıyken gittiğim doktor hiç bir sorun yok demişti oysa. Allah yar ve yardımcımız olsun, dua eder dua beklerim 🙏🏼💖
aysima56 izguler duam seninle canım sende dua et bana sonucum çıktı benim düşmüş biraz daha dün 8 di şimdi 5 İnşllah daha da düşer ama korkma beni de kistten çok Korkutlar yok gebe kalamazsın bilmem neler neler söylediler ama Hamd olsun şimdi 3 ayda gitti kist diye bişey kalmadı çok şükür Rabbim yardımcın olsun şifa verdin inşaallah
yesildeniz_ aysima56 kistin boyutu büyükmüş inşallah ameliyat gerekmeden küçülür. Benimki 8 cm di ve ameliyatla içindeki suyu boşaltmışlardı. Ara ara basit kist olması normaldir. Adet söktürücü çaylar için soğan kürü içebilirsiniz adetle birlikte atılması için