lovebanb Ya kızlar haftaya cuma doğumum var ama uçuk çıktı. Hem de böyle minik dudak kenarımda falan değil. Tüm çenem,ağız kenarlarım ve burun kenarıma kadar uçuk kapladı. Asiviral sürüyorum da iyi gelmiyor. Nasıl geçecek 😞 bebeği etkiliyor mudur acaba
Elatalay lovebanb suan bebege bisey yapmaz ama bebeis dogunca elini dahi öpmeyin.zor olcak biliyorum ama dikkatli olmaniz lazm.insallah hemen gecer yaralarin.stresten oldnuz muhtemelen
gecemavisiii lovebanb çay ağacı yağının antibakteriyel özelliği var ben uçuk çıkınca kullanırım hiç dağılmadan çabucak iyileşmesini sağlar
lovebanb Elatalay evettt nasıl bildiniz iki gündür stres sıkıntı ağlamalı geçiyor gerçekten 😭 doğum stresi bastı çoktan 😞. O ilacı da deneyeyim teşekkür ederim ❤️
fatmanurr50 @lovebanb benim doktorum da vectavir vermişti uçuk çıktığında 5 günden fazla kullanma yeter demişti birde onu deneyebilirsiniz
lovebanb defnoloj sürekli uçuğum çıkardı eskidende. Ama bu resmen çenemin tamamı ve ağız etrafım burun kenarlarım dahil aşırı kaşıntılı kızarıklı döküntülü bişey. Uçuk olduğuna emin değilim şu andan itibaren
uyuyanguzel3 lovebanb öpme bebeğini sakın bu uçuktan dolayı çocuklarin bazıları gözlerin den oldu sen tabiki doktoruna söyle o daha iyi bilir ucuklu birini öptürme sakın benim kızımı öptüler bir buçuk yaşında ağzının içi yaraydi kan geliyordu ağrı yapıyordu yemek yemiyor uyumuyordu Allah’a şükür daha beteri olmadı o yüzden dikkatli olun bu konuda Yenidoğan öpülmez zaten siz öpün anne baba olarak ama başkalarına öptürmeyin salgın var hastalıklar
lovebanb uyuyanguzel3 ayyy Allah korusun evet ben de duymuştum, çok geçmiş olsun size de. Minicik bebeği insanların cahilliğinden korumak bile zor olabiliyor ben de ondan korkuyorum gerçekten 😞
orhismommmmmm lovebanb canım kocakarı usulü olacak belki ama ben hep tahta kaşığı ısıtıp oraya degdırıp korkutuyorum oda gecıyor dönüyor eski nenemden görmüştüm
lovebanb orhismommmmmm kremle geçmediğine göre acaba uçuk değil mi? Sabah sabah aklıma o geldi. Bu kolestaz gibi bişey varmış onu araştırayım bari ama tahta kaşığı da deneyeceğim teşekkür ederim 🩶
lovebanb Elatalay ya acaba bu uçuk değil mi? Tamamen çenemi sardı ağız etrafımı sardı ve 3 gündür krem kullanmama rağmen hiçbir gerileme yok. Sürekli kaşıntı ve döküntü ağrı yapıyor. Kolestaz falan mı ki acaba
uyuyanguzel3 lovebanb mecbur koruyacağız inşallah sağ salim kavuşursunuz bebeğinize şimdiden Allah analı babalı büyütsün inşallah 💙
Elatalay lovebanb Allah Allah cok.elleme belki eline falan bulasir.bilemedm ki doktora mi gitsen tekrar.resim atma sansin var mi canim
ArelinAnnesi1 lovebanb geceleri yatarken kullanmadığiniz ruju sürün gün içinde de yenileyin nemlendirin ben genelde öyle yapıyorum
Elatalay lovebanb ucuk degil aşkım bu.ama ne yakin zamanda yuzune agda falan yaptrdin mi yani alerji olabilirmi acaba
uyuyanguzel3 lovebanb canım bu uçuk değil heyecandan strese girmiş olabilirsin geçmiş olsun doktorunuz ilaç verdi mi inşallah iyileşirsiniz biran önce
edacyr lovebanb uçuk için herkese zovirax öneririm 2 3 güne kurutuyor ama bu uçuk değil egzama olabilir stres te tetikliyor kaşıntı var mı
anethole lovebanb bu uçuk değil. Kolestazda da özellikle geceleri el içi ve ayaklarda kaşıntı olur. Sabah idrarı hariç diğer öğünlerde de idrarda renk açılması olarak kendini belli eder. Kaşıntı özellikle uykuda artıyor. Senin durum ne uçuk ne kolestaz gibi. Doktor ne diyecek bakalım geçmiş olsun.
lovebanb Hiç uçuk gibi değil ya gitgide kaşıntı çoğalıyor ne yapacağım bilmiyorum. Yarın kontrolüm var soracağım doktora 😔