melike__41 KubraKocak gayet güzel bir değer tebrik ederim sağlıkla kucağına alırsın inşallah ben 7 ile öğrenmiştim 😅
KubraKocak melike__41 ayy öylemi canım inşallah pazartesi gidip vericem bidaha artar inşallah karnımda arada ağrıyor normaldir inşallah
melike__41 KubraKocak gayet normal ben uzun süre adet sancısı çektim resmen gayet sağlıklı yükselir hiç kötü düşünme
KubraKocak melike__41 inşallah canım 2 hafta sonra doktora gitmeyi düşünüyorum anca 1500 lere gelirse kese görünür
melike__41 KubraKocak ben 61 kiloyum 1500 değerde gittim karından göremedi doktor 4 gün sonraki kontrolümde kese gayet net görüldü
KubraKocak melike__41 tamam canım bidaha vericem zaten kan bakalım yükselişe göre giderim artık hayırlısıyla
bsrbrkysr184_ KubraKocak ilk dklarda mı çıkıyor uzun süre bekleyince mi böyle oluyor ilk dklarda ise beklemeden gidip bi kan ver benim ilk gebeliğimde de silikdi ve çok erken öğrenmiştim 😊
KubraKocak bsrbrkysr184_ hepsiyle cıktı silik canım verdim kan pozitif cıktı inşallah ilerlemesini beklycem
nuriyegcl KubraKocak geç döllenme olmuş da o yüzden benimki de geç olmuştu 6 gün regl gecikmesine rağmen silik çıkıyordu hayırlı olsunn 💕🌸