gozdetrkz Ben balbadem2525 ben 1 ay kullandım benim ki 2 3 günde bir al artık dedi 1 hafta önde görünüyormuş yeni kullanmaya başladıysan 1 ay sonrA kilosu artmışsa tekrar sor istersen
Gunesimveben balbadem2525 bi sakıncası oldugunu sanmıyorum doktorumda kullanmam gerektigini soyledi ayrica saglik ocağındaki hemsire lohusalik doneminde de kullanmam gerektigini söyledi. Yoksa sac dis dokuluyormus hep
balbadem2525 gozdetrkz 5. haftadan beri kullaniyorum 😒doktorumda degisti ama bi sorayım yine. kullanmazsan dislerin dokukur dedi cogu insanda senin vitaminini aliyor dediler
Gunesimveben balbadem2525 valla bnmde ilk kullanmaya baslamdn oyleydi hapa basladigimdan beri sacimda dokulmuyor dislerimde agrimiyor.
Hsnoya Ben decavit kullanmıyorum Dr um vermedi folik asit kullandım şimdi de multivitamine geçiyoruz 13 haftaligim
Beyza1324 Hsnoya decavit zaten multivitamin adı farklı olsa bile içerik aynıdır en azından ben öyle biliyorum
klebsiella Multiviyaemin kullaniyorum previt positive adi. Onun yaninda doktor d vitamini fis fis verdi.
4949zilanerturk Aysgeulburakk seymayd bekle cnm 2.3 gün sonra doğumun kendi kendine basliyacak dedi dersin beni etiketlersin😁😚
Eda16 [bilinmeyen] bana aile hekimim verdi orada da izlem yapılıyor doğum yapana kadar kullan dedi devlet veriyormuş bittiği zaman da gel al dedi bana 3 ay olunca kullanmaya başla dedi 12+3 oldum Devletteki doktoruma danışmadan kullanmaya başlamadım.