Mervednr Kızlar normalde Balıkesir deyim ama annemlere geldim. Gelmeden öncede doktoruma kontrole gittim. Bu testi istedi benden. Ankarada sağlık ocağı yapmıyor bu testi acaba hangi hastane yaptırabilirim. Ya da özel de ücreti nedir bile var mı
Bade1100 Mervednr devlet hastaneleri ücretsiz yapıyor cnm. Benim en son 9 haftalıkken yapmışlardı. Tekrar yapılması gerekiyormuş.
Esraacr Mervednr 2 kere yaptirdim birinii devlette ikincini ozelde yaptirdim 70 tl vermistim 29. Haftada ignesini oldum bide dogumdan hemen sonra igne yapilcak
Sweet02 Canim ben istanbuldagim devlet hastanesindr yaptirdim devlet hastaneleri yapiyor zaten onun sonucuna gore igneyi yapiyolar
Mervednr Sweet02 ben iğne için değil ya kan ve ya demir hapı verecek ferritin testi ile birlikte istedi doktorum. İğneyi 28. Haftada vurulacaksın eğer herhangi bi kanama olmazsa dedi
Mervednr Bade1100 kadın doğum mu yoksa herhangi bi bölüm mü ben daha önce dahiliye de yaptırmıştım ama
Mervednr Bade1100 ever sürekli isteniyor. Ankarada daha önce dahiliye hematoloji bölümüne göndermişti orda yapılmıştı ama şimdi yönlendir falan uzun sürer mi diye düşünüyorum
Mervednr Bbsra bende öğrendim özelde yaptırcam canım fiyatı çok önemli değil devlette zaman kaybetmek istemedim ama allahtan evin yakınında bi özel hastane yapıyormuş