yusrasya Merhaba anneler. 40+3 günlük hamileyim. Sabah 10 gibi nişanım geldi hala daha ara ara lekelenme gelmeye devam ediyor. Siz nişan geldikten ne kadar zaman sonra doğuma gittiniz. Tecrübelerinizi paylaşır mısınız
2bebisannesyim yusrasya aksam namazından sonra nisanim geldi gece sancilarim arttı sabahtan suyum geldi sezaryenla dogmum gerçekleşti
minikkalbinaneysi yusrasya birgün öncesinden normalde gebelikte yasamadığım bel ağrısı basladı gece 3te sancılar basladı adet sancısı gibi sabah 7ye kadar zor uyudum saat 10da nişan geldi sancilar devam ediyordu Saat 5te doğum gercekleşmişti
Diidosd yusrasya ilk doğumumda 3 gün sonra sancılarım sıklaşıp 8 cm’le hastaneye girmiştim. İkinci hamileliğim bu. Bunda da 38+5 teyiz be bugün geldi nişanım
2bebisannesyim cansu2306 çocuğum kakasını yaptı acilmam olmadi hem tansiyon hemde astım hastasıyım isler zorlaninca sezeryana alindik
anonim51 Diidosd geçen hafta doktor çatı muanesi yaptı kahverengi leke gelmiş üç beş damla başka yok hala bekliyorum bugün yine gittim çatı muanesi yaptı açılma yok dedi
yeniiannnee Diidosd bende sizinle aynı haftadayım umarım sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza alırız ama bende hala hiçbir belirti yok nişanla ilgili sadece dünden beri ishal hisi bel ağrısı var ve bebek aşırı baskı yapıyor çatıma nişan gelmezsede doğum başlarmıki
Diidosd anonim51 kimisinde gelmeden doğum başlayabiliyor işte su geliyor veya sancılar artıyor sıklaşıyor kimisinde de ilk belirti nişanın gelmesi oluyor
Diidosd anonim51 benim sancılarım başladı gibi. Arada geliyor Bebiş kasılıyor falan bayağı bi. Bekliyorum bakalım
yusrasya anonim51 ben de aynı şekilde geçen perşembe 39+5 te doktora gittim açılmam yoktu doktor çatı muayenesi yaptı ve rahmi 1 cm açtı o gün kahverengi leke geldi sonra bi daha gelmedi. 40+1 de tekrar doktora gittiğimde açılmam olmadığı söylendi. dün gece regl sancısı gibi sancım olmaya başladı. 40+3 yani bu sabah saat 10 da nişanım geldi. Hala daha az az leke gelmeye devam ediyor kasıklarımda da sancım devam ediyor bekliyorum bakalım
kayrosmom 2 gün önce nişan oldugunu düşündüğüm bir şey geldi sonra kasılmalarım oldu ama geçti şuan tık yok
Hm95 anonim51 bende yarın tekrar gideceğim benim 2.gebelik inşallah gitmeden kendi sancılarımla giderim hastaneye istiyorum suyum biraz azalmış sınırda dedi ilk doğumumda da su azlığı sebebiyle yatış verip suni sancı vermişlerdi çok zordu inşallah bu sefer kendi sancım olur