kavalakurabiyesi Deletedmom_8793 sağlıcakla gelsin talha bey bizimde erkek ❤️ inşallahlah zamanında gelir 🥰🥰 çantayı hazır tutmak lazım
kavalakurabiyesi ikincibahar_08 sağlıcakla gelsin benimde 40 haftayı görürsek 23 marttı ama planlı sezeryan omacağı için daha etken olacak ❤️
kavalakurabiyesi Fatmanur_0416 tombiş bir bebek olacak ❤️2 hafta daha dayanır inşallah sağlıcakla gelsin ❤️
Fatmanur_0416 kavalakurabiyesi sanırım öyle 29.haftada gittim 2 hafta öndeydi 32 de gittim 3 hafta öndeydi 33 gittim 4 hafta olmuş hayır kilo alsın sağlıklı olsun sorun yok da ben bunu nasıl doğurcam😂 o yüzden diyorum şimdi doğursam da olur bence zaten kilosu güzel
Semao98 kavalakurabiyesi valla ben 32 den beri tutmaya çalışıyorum bebişi 😍 o yüzden herşeyi 34. Haftamda hazırladım herşey hazır bu hafta sonu son bir ev temizliği yapılcak çok şükür bugün 37. Haftaya girdik. Artık bekliyoruz 38 den sonra ne zaman gelirse 🙏💕
kavalakurabiyesi pembeayakkabilikiz ay yok sakın değiştirmeyin miray kız ismi ve çok güzel ünlüler bile var kadın hiç bir erkekte yok bende kızım olsa düşünüyordum arkadaşımda kızına koydu bece kıskançlıktan öyle demiş ❤️😂 nst içinde tok ol canım
pembeayakkabilikiz kavalakurabiyesi olabılır gerçekten sınır bozucu ya ama degısmıcem 😃 öyle yapacağım canım Sagol 😊
bayantulaa kavalakurabiyesi 36 haftaligiz dogum cantasi ismi herseyi hazir bakalim ne zaman gelecek saglikla gelsin bebislerimiz 🫠
Mege_Adanisa kavalakurabiyesi Allah nasip ederse erken gelmese kızçem 18 Mart doğum günümüz herşeyi yıkandı hazırlandı ADA NİSA mızı bekliyoruz 🥲🌸
badeki Bende 35 haftadan selam herşey hazır bı tek kendime gecelik almadım onu da bu haftasonu alcam. Kıyafetler yıkandı utulendu bezler şampuanlar alındı.. bakalım nasıl olacak
melisaemirhan kavalakurabiyesi 34+2 oldukk odamız kıyafetlerimiz herşeyimiz hazır nstye girmeye başladık herşey yolunda çok şükür hastane çantamıda bu hafta hazırlayıp artık bebişimin vaktinde gelmesini heyecanla bekliyor olacağım doğumun nasıl olacağı hakkında daha doktorumla konuşmadık bakalım hayırlısı ☺️🤲🏻🌸
kavalakurabiyesi Fatmanur_0416 akciğer gelişimi 36 da tamamlanıyor canım şiödi küvöz ihtimali yüksek olur allah korusun
gulcan1940 kavalakurabiyesi 34+4 herşey ütülü ama çantaya yerleşmek için bekliyooor nst ye 32de girdik sorun çıkmadı şubat ortası tekrar nst sonra mart başı belli olucak şuan iiçin normal doğum birde grip oldum ki öksürmekten içim dışıma çıkıyor resmen Hastane çantssına neler koydunuz hazırlayan varsa
Fatmanur_0416 kavalakurabiyesi ya öyle de sıkıntılar çoğalınca doğması daha mantıklı geliyor geçen hafta 210 üstü kalp atışları vardı onu da acilde öğrendim 3 saatte anca ilaçlarla falan düzene girdi o günden beri acaba yine bişey oldu mu ya ben fark etmesem diye düşünmekten strese giriyorum doğmuş olsa ne sıkıntısı varsa en azından fark ederim diye düşünüyorum