goktug12_ yenidenanne20 hocam siz boyle bir durum yasadiniz mi aktarilir diyende aktarilmaz diyende cok, kafam karisti
goktug12_ yenidenanne20 yani hocam benim 34 35 haftam ara tatile denk geldi, 37 ye kadar bu sekilde calistim. Okul acildi 1 hfta calisip 37 de ayrildim, simdi aktarilir o zaman degil mi o 5 hafta.
goktug12_ yenidenanne20 peki hocam bu rapor mebbiste bir yere isleniyor mu, suan mebbiste boyle bir rapor gorunmuyor, herhangi bir yere islenmemis. Haftaya dogum yapacağım. Dogumdan sonraki surec mi girilecek
yenidenanne20 goktug12_ çalışabilir raporu mebbise işlenmez,orda doktorunuz sizin çalışmanızda engel yoktur der sadece. 37. Haftada zorunlu izne ayrılırsınız ve 16 haftalık doğum izniniz başlar. 37+0 da aldığınız rapor mebbise işlenir
susirulosu En son 37 haftaya kadar mı uzatabiliyoruz. Öyle olursa 5 haftamızı daha doğum sonrasına aktarıyoruz sanırım. Ya da mesela biz 37de ayrıldık bebek 39 da doğdu ordaki 1 hafta daha da aktarılıyor değil mi?
psymom2 susirulosu normalde 32. Haftada çalışabilir almazsanız doğumdan önceki 8 haftalık izniniz başlar 37 ye kadar çalışırsanız doğumdan sonraki 8 haftaya 5 hafta aktarmış olursunuz. Ben böyle biliyorum umarım bildiğimden daha iyidir ama 37. De ayrılıp 40 ta doğursanız da eklenen bi hafta yok diye biliyorum
yenidenanne20 susirulosu en son 37+0 a kadar çalışabilirsiniz,sonrasında 16 haftalık doğum izniniz başlar. Doğum öncesi-sonrası diye kafanızı karıştırmayın,toplam süre 16 haftadır. Tabi eğer yaz tatiline denk gelmiyorsa 32-37 hafta arası
goktug12_ yenidenanne20 32 deki rapor islenmemis evet ama bu raporda 37 deki calisabilir son tarihimin eklenmesi gerekiyor sanirim. 37de rapora gerek yok dedi okulum hastanede ayni rapor zaten dedi. O yuzden baska rapor almadim. Suan islenen birsey yok
diamondred Merhabalar ben de öğretmenim ilçe kadrosu dayım Eylül’ün ilk haftası doğum görünüyor ne zaman bildirim yapmalıyım 37 de doğum iznini bildirsem sonraya kalir mi
yenidenanne20 diamondred siz de durum farklı hocam,doğum öncesi izniniz yaz tatiline denk geldiği ve fiili olarak çaışmadığınız için 37. Haftaya kadar çalışabilir raporu alsanız da tatile denk geldiği için izniniz uzamaz
dilaraat diamondred ah hocam selam. aynı durumdayız. 3 eylül doğum gözüküyor. kesin öğrenebildiniz mi? ne kadar izin kullanabiliyoruz?
diamondred yenidenanne20 peki 16 hafta olunca doğum öncesi sonrası nasıl ayrılır sizce Tek sağlıklı olsun da yinede hakkımız denk gelse iyi olurdu
dilaraat yenidenanne20 Hocam merhaba. Umarım cevap alabilirim sizden. Benim 32. haftam temmuz ayına denk geliyor. Çalışabilir raporu alırsam 37+0 itibariyle 16 hafta kullanabiliyor muyum?