yaggmurt Günlük 1.5 içebildiğime şükrediyorum artırmam gerekiyor ama gündüzleri mide bulantısı yapıyor geceye doğru içiyorum hep suyu bunun için çözümü olan var mıı
Gks_01 yaggmurt bende geceleri daha çok içiyorum için de nasıl olursa olsun😅 limon çok atmayın tansiyonunuzu etkilemesin . Su serin olunca biraz daha içilesi oluyor
Ygmr- 1.5 mu kesinlikle şükür sebebebi ben ikinci bardaği gün içinde kusan biriydim 9 aylık oldum hala aynı durumdayım hiçbir çözümü de bulamadım
duygubirinci yaggmurt bende ilk başlarda içemezdim hiç ama sonradan soğuk içebiliyorum dr sularınızı tatlndırabilirsiniz diyordu, içemememe rağmen bebeğin suyu gayet iyi demişti bana
duygubirinci yaggmurt inşallah canım allah yardımcın olsun, ben hep derdim su zehirliyor sanki bir yudum içsem bütün midem boşalıyordu.. şimdi 25. Haftadayız doya doya içiyorum hatta ödem bile oluyor sudan artık :)
twobabymomm yaggmurt valla gittim damacana aldım pipetli 2.5 litre onu bitirmeye çalışıyorum zar zor 🫠
gvnrzz yaggmurt 2 buck 3 lt suyu içenlere cok sasırıyorum. Günde ortalama 15 bardaga yakın su eder hangi ara içiliyor😂 Ben cok ictigimi düşündüğüm gün bi lt anca içmiş oluyorum. Fazlasını içemiyorum.
yaggmurt gvnrzz ahaha bende öyleyim bide 1 ltde bile tuvaletle aramda inanilmaz bağ oluşuyor fazlasını içsem ne olur kim bilir 😂😂😂😂
hacerrrrr Ben günde 3 litre içiyorum nerdeyse. Trendolydan 2 litrelik olan şişelerden aldım her yere yanımda götürüyorum. Bardakla içmeye üşeniyorum yoksa
hacerrrrr yaggmurt ben öğlene kadar bi posta 2 lt bitiriyorum bir de öğleden sonra yarısı😂😂 ama önceden de çok su içen birisiydim onun da etkisi büyük