emineklksz 16+4 haftalık gebeyim ve hiç kilo almamam normal mi sizinkiler nasıl geçiyor tedirginim bu konuda bana yardımcı olur musunuz
yeliz1923 emineklksz Kilo aldıran yiyecekler var bebek için kaşar peyniri avokado yumurta ceviz fındık tavuk kırmızı et
haticeismail emineklksz 21 haftalık hamileyim bende almadım hiç bebek iyiyse sıkıntı yok bence aksine sizin için iyi bir şey
Fuunndaaa emineklksz bu zamana kadar almamanız normal daha erken ben 34+4 üm üstelik ikiz bekliyorum 5 kilo aldım sadece
suleulshn Çok normal canım bebeğin gelişimi boyu kilosu normal ilerliyor olması yeterli anneler illa kilo alacak diye bişey yok
babygirl02 emineklksz 73 kiloyla hamile kaldım 72 kiloyla doğum yaptım bebeğim falan da saglıklıydı bebeginiz saglıklıysa sorun yoktur
Fuunndaaa cansu2306 ben almadım ekstra zayıfladım diyet yapıyorum gebelik şekeri için zorunluluktan oldu aslında
duygubirinci emineklksz 24. Haftadayım en bastan beri 4 kg verdim hatta henüz hiç almadım, bebeğin haftasıyla uyumluysa bişey olmz