Sevgiiss Oğlumda babynest kullanmıştım ilk zamanlar beşiğinde bırakamıyordum oturduğumuz yerde gözümüzün önünde dursun diye yıka yıka kötü oldu atmıştım. Şimdi almayı düşünüyorum ilk aylar beşiğinde ayrı odada durmasın diye ama düz reflü yatağı alsam koltuğun üzerinde uyur mu acaba ? İlla bu reflü yatağının beşik içinde mi olması lazım birde kızım doğduğunda oğlum 3.5 yaşında olacak ondanda korkuyorum bunların koruması yok bebeği düşürmeye çalışır mı falan diye kıskançlık durumlarından ne düşünüyorsunuz ? Yani reflü yatağı ile koltuğun üstünde uyuyabilir mi sizce
merylii_ Sevgiiss ben oğlumda reflü yatağı kullanıp oda oda gezdirdim arabada yolda bile kullandım ama bu bebişte bende kararsızım çünkü 2.5 yaşında olacak bebek doğduğunda ve koltuğun üstünde reflü yatağı ile bırakmak ne kadar güvenli olur bilemiyorum yani tamam onu orda bırakıp gitmeyeceğim ama sonuçta iki bebek bir anlık dalgınlık her şey olabilir Allah korusun
1cey Sevgiiss ben odadaki beşik hariç küçük bir beşik daha alacağım, yanımda gezdirmek için, böyle örtüsü de var sineklik gibi adını unuttum şimdi anladınız işte 😅 zaten uygun fiyatı internette, içine isteğe bağlı reflü yatağı da koyulur
Sevgiiss merylii_ bende ondan korkuyorum bırakıp gitmeyiz ama çocuk işte anlık düşürebilir diye düşünüyorum . Yani bir beşik daha almak istemiyorum zaten yerimde yok oda küçük nerde uyuturum diye düşünüyorum bende