anonim51 gunesimekardes kilosu güzel demi ama cihazlar ister istemez yanıltıyor acaba daha mı az diye evham yapıyorum
htc5858 gunesimekardes evet ya, biraz uzandım dinlendim ağrılar geçer gibi oldu, ama hep Bi tuvalet isteği oluyor, 3 doğum yaptım aslında böyle şeyler hiç olmamıştı ben bile ayırt edemiyorum o yüzden
Sedef21 gunesimekardes 39+1 nefes alamıyorum artık kemiklerim batıyor resmen ve sancılarım oluyor ara ara doktor yalancı sancı dedi artık hayırlısı ile doğsun istiyorum
bymiraymom gunesimekardes 40+3 bugün saat 3 te randevum var muhtemelen yatış olacak dünden beri nişanım akıyor bakalım ne olacak heyecanlıyım 😅
meltemerennn gunesimekardes ben 37+1 oldum doktor ayın 19 una gün verdi yada 23 Şubat diyor Insallah ayın 19 unda alır çok sıkıldııımmm
bluemom24 anonim51 benimkide 37den beri haftada 50 gram anca aldı açılmama bakılmadı ama sancım yok hiçç
anonim51 bluemom24 benim ntsde çıkıyor sancım mecbur bakıyorlar açılma yok gönderiyorlar 😂 37. Haftadan bu yana 4 defa bakıldı
bluemom24 anonim51 hurma tüketin bol bol meryem ana otu kullanabilirsiniz açılmanıza yardımcı olacaktırr
Mervemrym Bende 39+4 oldum, 3. Gebelik doğum haftaları genelde genetik oluyormuş ilk 2side 40 haftayı gördü suniyle doğdular Buda böyle olacak maalesef perşembe suni sancı alacağım yine 😒
anonim51 Mervemrym bende 39+4 haftalığım doktorum üç günde bir gel dedi açılma olmadığı için gönderdi ilk gebelik acaba banada suni verir mi günümüz dolunca
3bebekliannee gunesimekardes biz ne zaman o haftaları görücez 🥺 30+5 oldum bu gebeliğim de 3.trimester çok zor geçiyor zaman geçsin gelsin istiyorum bir an önce diğer 2 doğumum 36+5 36+0 da olmuştu bu da 37-38 i geçmesin inşallah ya sağlıklı gelsinler 🙏🏻🌸
anka123 39 haftalık olduk kontrolüm var şimdi ama benim yalancı sancım bile çok yok daha biraz daha bekletecek gibi kızım 😁