bebisbekliyorum bsrelif ben şuan yaşadıgım şeyin hamilelik mi olup olmadıgını bilmiyorum bat 19 şubat . Oglumda 4 ay kustum
irembabatas btun ay aynısı bendede var reglime 1 gün kaldı feci gribim eklemlerim ve kasıklarım ağeıyor
balakisiyeva Adet günüm 9ocak oldu bu ay 3gün keçdi gitdim kan verdim 1.21çıktı yenildim🥺😏 amma feci şekilde bel ağrısı yaşıyorum
ipek9 Benim göğüs uçlarım acımaya başladı ve kaşık ağrım oldu şuanlık başka belirtim yok daha yeni öğrendim gebeliği daha 4 haftalık
bebisbekliyorum 16112012 sadexe gögüslerim acıyo oda zaten adet zamanı ağrıyo başka bişey yok ilk hamileligimde bi belirti olmadı adet geçti öyle ögrendim zaten bulantı vs bunlar ⅘ haftadan sonra başlıyo en başta böyle bişy olmuyo
irembabatas oyyy gebeymissiniz demek cok sevindim darısı basıma bençmde göğsümün ucu ağeıyor dokununca acıyor bende geçsin gidicem hemen
melismersin NaimeYilmaz tam 2 hafta baş ağrı çektim. İlk hafta baş ağrısı çektim test yaptım. 2. Hafta yine çektim ağrıyı
bebisbekliyorum meltem_37 ay şuanda sırt agrısı ve halsizliklr ystıyorum kolum kalkmıyo sanki belirti mi ki bu oglumda hiç böyle şeyler yaşamadım
denizim2323 Öncesinde baş ağrısı daha sonrasında iş yerinde 1 saatte yapacağım işi 4 saatte yapamamıştım 😬
Siyah2418 NaimeYilmaz Benim 3. Gebeliğim inşallah sağlıkla doğar 1 haftadır aşırı idrara çıkıyordum birde sürekli uykum geliyordu adet günü test yaptım hamileymisim meğerse ilk ikisinde böyle olmamıştı🫠