zeyno38552_ Bence direk mide bulantısı benm günüm iki gün geçmişti ve hemen bulantım başlamıştı ordan bildim hamile olduğumu test yapmadan tahmin etmiştim kesin var diye bende ilk belirti hep böyle oldu
klcccc merhaba arkadaşlar ben happy mom uygulamasını güncellediğimde hiç güzel olmadı eski haline nasıl döndürebilirim ?
bsrelif NaimeYilmaz Karnımda rahatsız olduğum bir his, göbeğim düştü sanmıştım ama o zamanlarda bile hissetmişim demekki
bebisbekliyorum bsrelif nasıl bi histi acaba benimde göbek deliğimin etrafı agrıdı iki gün göbegimmi düşt acaba dedim karnımda kasıgımda balık gezer gibi bi his oluyo bebek hareketi olamaz tabi de 21. Haftada hissetmiştim oglumda ama bu ne anlamadım
iremxersoy edacyr iyi sabretmissn masallah keske o sabır bnde de olsa adetime 9 gun var smdiden test yapmak istiyorum ama 2 kere kimyasal gecirdim o yuzden beklicm
edacyr iremxersoy yani bence de bekle erken öğrenmenin ekstra bir faydası yok ki ayrıca 3. Ayıda doldurana kadarr çekirdek ailem dışında ve bir arkadaşım dışında kimseye söylememiştim o arkadaşımda gebelik düşünüyordu beraber yola çıktık öyle söyledim. İlk 3 ay içinde 5 6 kişi beni rüyasında hamile görmüş hamile misin diye mesaj atanlar oluyordu o mesaj atanlara söyledim zamanla 😀
Ezgi6000 selinay4848 benimde 4 gün var yoğun akıntı ve lekelenme geliyor gebemiyim adetmi olacagım anlam veremedim
yslmn selinay4848 benimde o şekildeydi yoğun şekilde beyaz akıntım vardı test aldım yaptım pozitifti :)
Mehtap24 Merhaba kızlar ben ocağın 9unda hasta oldum dün olmam gerekiyordu olmadım bugünde bşe yok sabah test yaptım negatif normalde 1gün bile gecikince çıkmıyor mu
kevserkarel Mehtap24 yok benimde 4 gün gecikti yapmama rağmen çıkmadı kan verin sağlık ocapı hafta içiyse hemen ertesi gün sonuç çıkar beta hcg 5 in üzerinde olunca gebelik oluyor
tatianamy Düzenli regl döngüsünde ilerlerken gecikme oldu. Sonra göğüs uçlarımın rengi ve halkası değişince anladım ki hamileyim. Birkaç gün geçtikten sonra Beta Hcg ile hamile olduğum anlaşıldı.
nilaydax edacyr erken öğrenince erkenden folik asite başladım.Bir de ağrı kesici dahil ilaç kullanmadım daha önceki hamileliğimde bilmeden bir sürü grip ilaçları kullanmıştım o yüzden düşük olmuştu. O yüzden erken bilmek daha iyi ona göre davrandım bu sefer
humeyra21 Ezgi6000 leke derken kanamaya be Ezgi6000 benim de iki gün geçti kan değil ama pembemsi bi lekelenmem var test yapmaya korkuyorum sizin nasıldı
Mehtap24 Hirmm benim gecikmem 2gün oldu bu sabah negatif çıktı demir ilacı kullanıyom ondan olabilir mi bilemedim
Rmeysa_01 NaimeYilmaz bende aşırı halsizlik vardı kesin değerlerim düşmüştür diyip sağlık ocağına gitmiştim aile hekimim hamile olabilirsin demişti öyle bir planım yoktu diye fazla dikkate almadım ama ne olur ne olmaz diye test almıştım kullandım ve hamile olduğumu öğrendim
Hirmm selma1711 kesin hamilesin canım benim de bu şekildeydi gidip.kan verebilirsin tahmini 200 civarı çıkar kan degerin
kevserkarel selma1711 evett hayırlı olsun hamilelik var en az 5 hftalıktır hatta ben 3. Haftada yaptığımda çıkmıyordu bu testte kan verince zaten 200 idi 3. Haftada sizinki 600-1000 in falan üzerindedir beta hcg niz
uyuyanguzel3 NaimeYilmaz Ben adet tarihimi bile bilmem bir gün önce hissederim Cidden saka değil bu hamileliğimi de hissettim içime doğdu ben yengeç burcuyum 6. Sezgilerim kuvvetli test yaptım çıktı ikinci de ise içime doğdu ama ihtimal de vermedim ama istiyordum zaten planım vardı bir gün kızım odasında uyandı ağladı gittim yanına karnıma koydu başını o an birşey hissettim güzel bir enerji anlatamayacağim birşey o gece emin oldum hamile olduğumu ve test yaptım çift çizgi çok şükür 🥹💓
Hirmm Kızlar bende bir şey sorabilir miyim tahmini 4 haftaya yakın gebeliğim var yani aşırı derecede kasıklarım ağrıyor bilgisi olan yazabilir mi normal mi
kevserkarel Hirmm bebek yerleşirken o ağrılar oluyor kanama vs olmadıkça sıkıntı olmuyor yine siz doktorunuza danışın ama bu haftalarda çok normal hatta ilk 4 ay neredeyse o ağrılar sürekli devam ediyor benimki 24 haftalık ara ara hala adet olacakmış gibi oluyor bebek büyüdüğü için diyorlar
yslmn Hirmm normal canım, yumurtalıklardan rahme taşınıyor artık tutunmaya çalışıyor orda kendine yer yapacak rahim, vücut kendini buna hazırlıyor o yüzden ağrıların oluyor :)
ahueren Hirmm çok çok normal merak etme daha sürecek zaten bu sekilde. Kanama olmadıpı sürece kendine sıkıntı yaratma