btlkardelen Kızlar 30 haftama yeni girdim ve son bir kaçgündür kasık bölgemde ağrı var birde 3 gündür uyurken o kadar terliyorum su içinde kalıyorum sonra titreme tutuyor anlamadım neden böyle oluyor aranızda böyle olanlar varmı
elifayaz112_ btlkardelen bebişin cinsiyeti ne benim de böyle oluyor hatta geçen gün bunların üstüne bir de sancı eklendi zor kendimi acile attım yorgunluktan oluyor dedi bı de bebiş büyümüş ya
pinaracer btlkardelen az harekettende kasılıyor ağrı çoğalıyor kısa kısa yarım saatlik yürüyüşler iyi olabilir bende 30 dayım aynı durumlar var ağrı için özellikle bir muz yiyorum sonrasında yürüyüş, terleme var maalesef duş alıyorum sürekli rahatlıyorum
btlkardelen bkb35 geçen haftalarda gittim test yaptılar enfeksiyon yok dediler iki bacağımda da ileri derecede varis varmış ayaklarım aşırı şişti kan sulandırıcı iğne başladık işte
bkb35 btlkardelen anladım geçmiş olsun. Titreme deyince enfeksiyon geldi benim aklıma benim öyle olmuştu çünkü.
btlkardelen elifayaz112_ cinsiyeti kız canım aslında çok kendimi yoracak birşey de yapmıyorum son bir kaçgündür böyleyim
elifayaz112_ btlkardelen dikkat et arada düzenli yürüyüşler yap benim de bazen öyle oluyor artık bebişler büyüyorlar simdi nasılsın
btlkardelen pinaracer ben evden çalışıyorum sürekli işim oturarak oluyor iş bitince artık ev işi yemek derken akşam oluyor bence şu son birkaç gündür her gün duş alıyorum rahatlarim diye ama gece uyuduğumda yine aynı su içinde kalmış oluyorum
btlkardelen vanilya_kokusu_ Allah yardımcın olsun canım neyden kaynaklı böyle bir sorun oluyor erken doğum
vanilya_kokusu_ btlkardelen rahim Ağzım da kısalma olmuş 24 mm yani ne kadar kısalsa Allah korusun heran doğum olabilir 🥺26 haftalıkken çıktı bu durum vajinal fitil kulaniyrum sadece Allah’a şükürler olsun gene 33+1 olduk işte 36 ya kadar gelsin başka bisye istemiyorum en son 32 haftalıkken gittim 2100 kilo olmuştu
melsahin 33.haftadayım bebek baş aşağı dönmüş ve kasıklarıma aşırı baskı yapıyor özellikle sola iğne gibi batıyor :( 10 gündür yatıyorum rahim ağzı kısalığından