aslhnkrts9 Gulfiye hafta olarak da ilerisiniz doktora sormadan gitmeyin bence nekadar iki satte bir mola verseniz de mesafe çok uzun çok yorar sizi
girlll Gulfiye ben Muğla’dan Konya’ya gitme cesaretinde bulunamadım, bence doktorunuza danışmanız gerekiyor
aysegulk07 Gulfiye yani Konya’da doğurcaksanız doktorunuza danışında gidin ama bi de geri dönüş yolu varsa çok zorunlu değilse bence gitmeyin ya
Elliiiffff Gulfiye ben 28 haftalıkken 5 saatlik yola çıktım o gün pert oldum, dönüşte 30 haftalıktım, 3 gün kendime gelemedim. Aşırı zorlandım.. Doktora danışın bence.. Zorunlu değilse hatta hiç çıkmayın derim
aysegulk07 Gulfiye yani gidilebilir aslında kendinizi iyi hissediyorsanız risk yoksa 34te de gidilir doktora danışın gidin derse mutlaka 1.5-2 saatte bir durun 15 dk yürüyün öyle devam edin. Gönlünüzce olsun inşallah
saziment Gulfiye hiç bilgim yok bacım nasipse bende haziranda uzun yola gideceğim 25 haftalık oluyorum o tarihte 6 saatlik bir yol bilgisi olan varsa benide aydınlatsın bir sıkıntı olur mu