Melooom0203 Lavin08 evet beklemeyi düşünüyorum bakalım birde benım adete bir hafta kala göğüs ağrım başlar anlarım adet olacağımı hiç göğüs ağrısı çekmedim dünden bu yana hiç adet belirtisi de kalmadı bakalım nasıp
dalyaluna35 @Melooom0203 kuzum test yaparsan at mutlaka insallah pozitif gorursun dualarim seninle 🌸🙏
Melooom0203 dalyaluna35 Allah razı olsun canım dün sabahın 4 de falan yaptım gorulmicek kadar bişey çıktı sonra yok dedim herhangı bi belirti yok şuan adet te olmadım bakalım bir ıkı gün daha beklim
dalyaluna35 Melooom0203 bekle bakalim kuzum hic belli olmaz adet olana kadar umut var, insallah gorursun çizgiyi saglikla 🙏🌸
Melooom0203 dalyaluna35 ınsallah canım bu gün ıkı kuzenim den hamelelik haberi aldım ondan duygulanıyor rabbim herkesinlini bağışlasın bede çok ıstıyorum bunu duymayı
Melooom0203 Lavin08 yarın test yapalım mı tekrar bu bı işaret mi benımde bu sabah regl gibi sürdü ama kesild hemen sancım şuan ıyıyım
Melooom0203 Lavin08 tamam canım bende yarın alırım merkez gidicem alır yaparım bu seferde silik çıkarsa kan veririm cıkmasada adet olmayı beklerim
Lavin08 Melooom0203 yaptim bacim malesef negatif belki yerlesme kanamasi flndir yapsaydin bi test daha
Melooom0203 Lavin08 malesef sancım şiddetlendi ve kanama hafıfte olsa devam ediyor umudum bıttı benım üşüyorum girdim batanıyenın aldına düşünüyorum 😞
Lavin08 Melooom0203 o zaman devam ediyorsa adettir kuzum saglik olsun keske bende olsan biran once stres siskinlik mafetti beni
Melooom0203 Lavin08 evet baya baya adet oldu sağlık olsun ama son 3.4 ay güzel gidiyordum hep ıkı gün önce oldum neden böyle gecikti anlamış değilim