dalyaluna35 kraz 🥺 regle bir hafta kala lekelenme ara kanamaniz falan olur mu? Pembe leke geldi diyince ben cok umutlanmıştım 🥺
dil_n Melooom0203 Allah razı olsun inşallah 🌸 ne güzel yazmışsın çok sağ ol 💕 Allah’ım kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah
aysima56 dalyaluna35 aşkım kistim var su kisti mi ne diyorlar bu yüzden mi olması 7 cm boyutu ağoustos ayında kimyasal geçirdim bu kist yüzünden daha da olmadı zaten adetim hep düzensiz bıktım artık ya
dalyaluna35 aysima56 doktor bir tedavi sekli soyledi mi kuzum? 7cm cok da küçük bir kist degil çünkü takip gerekir yumurtlamayi baskiliyor kistler 😔
dalyaluna35 kraz bekle bakalim o zaman kuzum adet geçince bile öğrenen var adet olana kadar umut var 🌸
dil_n Lavin08 Canm hatırlıyor musun bende 2,52 beta çıkmıştı ya bende olacağına bıraktım test bile yapmadım beta yükselmiş Sana da nasip olsun inşallah 🌸 stres yapma hamdolsun bir çocuğun var akışına bırak inan olur
cigddm Melooom0203 14 Şubat benim de teste yaptım ilk bişi yoktu sonra baktım çift çizgi olmuş ama ilk 5 dk olmadığı.icin umutlanmak istemedim
anonim51 cigddm isterseniz tekrarlayın testinizi inşallah vardır 🥰🙏 Allah’ım isteyen herkese tatdırsın evlat duygusunu 🩷🫂
dalyaluna35 cigddm kuzum cizgi nasil cizgi? Ben de boyle ogrendim bence bi tekrar et testi ya da buraya at bakalim
Melooom0203 cigddm benım 11 beklememin sebebi benim ya ıkı gün önce ya ıkı gün sonra olur hep erteliyorum şuan ağrım başladı mesela
cigddm anonim51 yrn tekrarlicam yrndan sonra adetime 1 gün kalmış oluyo aslında ilk adetim 13 ocakta geldi çok çok azdı hiç saymadım hatta bilemiyorum artık