dalyaluna35 yaren_2026 hamilesin kuzum hayirli olsun 🙏 kasik agrilari cok normal 9 ay boyunca bunu yaşayacaksınız ilk başta yerleşme döneminde oldugu icin ağrıyor sonrasinda rahim büyüdüğü icin telaş yapmayin saglikla ilerlesin insallah 🌸🙏
dil_n gunesbora çok teşekkür ederim Allah razı olsun 💕 inşallah sağlıkla ilerler ve Rabb’im isteyen bekleyen herkese nasip eder
gogebakk bebegimle_ben işte bilmiyorum ki ne zaman adetim normalde adetim 5 şubatta ama geç yumurtlama gördüm bakalım
bebegimle_ben gogebakk belkide canim gec yumurtladin belirti ondan hisetmiyorsundur erken oldugu icin olabilir normalde adet olman lazim 5 subatsa olmadiysan belkide gec tutundu bilemeyiz canim test yapsan yine erken gebelik testi
gogebakk bebegimle_ben zaten öyle geç yunurtlama oldu şu an dpo 8 ya da 9 olmam lazım ama nasip artık
kraz Lavin08 canım aynıyız ben dün yaptım ama negatifti sıvı alımı sadece bi saat o yüzden mı yoksa yok mu erken mi kafam karıştı 🤔
Lavin08 kraz yok sivi alimi etkilemez yarin sabah yapcam bende sabredemiyorum yarin dpo 11 varsa cikar zaten sende yap testin fazla varsa kuzum