papatyakokulugece ftmnht ben kullanmadım catlamam olmadığı için cevremden duydum sadece bilmiyorum yan etkisini falan bi araştır bacım
Es07 ftmnht Dediğim gibi istediğimiz kadar krem yağlansak da genetik faktör de var İnşallah çatlamayız 😌
ozdemirayca ftmnht bio oil kullanıyorum ama ilk öğrendiğim zamandan itibaren haftada 1 uyguladım 20. Haftadayım henüz bir çatlağım oluşmadı umarım böyle devam eder 😅
Kupp97 ftmnht kuru ciltliyseniz organik yağları tercih etmenizi öneririm hemde bütçeye uygun. Nedense bio oil bana hiç güvenilir gelmiyor lierac aşırı pahalı. Ben hep shea yağı kullandım.
ilginay ftmnht valla ben 31+4 teyim liberac ta kullandım bio oil de kullandım Hindistan cevizi de vs vs ve bunu 12-13 haftada kullandım hep beraber pehlivan gibi yağlandım sonuç 😂parmağim kadar çatlaklarım var bu biraz yapısal olarak da doktorum da aynısını söyledi
sev911_ Lierac kullanıyorum ilk gebeliğimde kullandım karnıma sürdüm hiç çatlamadı bacaklarıma sürmedim catladı ikinci gebeliğim yine aynı kullanıyorm tüm vücut suan catlamam yok
hilu ftmnht o haftalarımda lierac kullanmaya başladım 20.haftamda adalox diye bir yağ da aldim eczacı önermişti onu bitirince bioderma bio oil sarı kutu aldım sonra hep lierac ve bioderma ile devam ettim çünkü biodermada o kadar yağlı his kalmıyor adaloxta gobegimde emilmesini beklediğim halde yağ yağ kalıyordu. Bioderma yumuşak his birakiyor cildimde.35+6yım henüz 0 çatlak bakalım bence genetik de tamam ama krem yağ kullanmak etkiliyor kesinlikle . 12.haftada lierac yeterli ama sonra yağ da eklemen gerek rutine
feyzasenlik sadece hindistan cevizi yağı kullanıyorum ve 30. haftamda hiç çatlağım yok.. ayrıca kişinin cildine göre bu durumun değiştiğini duydum, yağlı ve nemli ciltlilerde çatlak olmuyormuş doğru mu bilmiyorum
feyzasenlik feyzasenlik bio oilin turuncusunu aldım iki kez kullandım ve bir video gördüm zararlı madde içerdiğine dair içime şüphe düşünce direkt kaldırdım rafa, doğal olsun diye Hindistan cevizi yağına başladım çok memnunum
pearlyflower Ben 6.haftadayım, bio oil aldım. Henüz erken olduğu için herhangi bir çatlama yok inşallahta olmaz, düzenli kullanmak önemli bir de genetik faktörü atlamamak lazım :)
esrashnn01 ftmnht 24. haftaya kadar hipp çatlak önceliği krem kullandım ardından bir süre bebe yağı kullandım şu an nivea q10 sıkılaştırıcı krem sürüyorum her gün sabah akşam sadece iki bacağımın da üst kısmında çok ince bir iki tane kılcal çatlak oluştu karnım belimde hiç yok inşallah da olmaz