songulyvz7 Selam kızlar bulunduğunuz belediye anne bebek çantası veriyor mu veriyorsa içinde hangi ürünler oluyor
saziment songulyvz7 veriyormuş içinde puset bebek bezi ıslak mendil bebek kıyafeti vs var ama hepsinde kocaman belediyenin logosu var görünce vazgeçtim beğenmedim açıkçası bazı belediyeler logosuz yapıyormuş
busrasya2334 songulyvz7 valla ben aldım ama en dandik biberon en dandik emzik naylon hastane çıkışı falan vardı çöpe attım direk
songulyvz7 gunesdamla vallaha çok şanslısınız ben yarın arayıp isticem ama sadece krem bez vs o tür ürünler var sağlıkla kullanın
yeniiannnee gunesdamla bende38+6 oldum hala doğum bekleniyor diyor gelmedi bana ibb denmi yaptınız başvuru
cagloss Ankaradayım bende 28. Haftadayim. Burada veriliyor mu acaba oyle bi destek bilgisi olan var mı
busrasya2334 songulyvz7 kendi bebeğime kullanmayacağım hiçbir ürünü bir başka bebeğe vermeyi tercih etmiyorum çok ağır plastik kokan bir biberon ve naylon poşet gibi bir hastane çıkışını sırf durumu kötü diye hiçbir bebek haketmiyor bence
papatyakokulugece songulyvz7 konya gerek Yok artık biri iki yaşını geçti diğeri bes aylık yeni doğum yapmadım birşeyler veriyorlar ama öyle puset yatak değil
elifayaz112_ songulyvz7 ben de Tekirdağ Çerkezköy de yaşıyorum iki bebeğimde de battaniye, bir paket slepy bez,biberon, emzik,pişik kremi, 5li kıyafet seti, ateş ölçer verdiler bakalım bunda nerde ismini çıkartıcam ona göre Gine verirler
hatice200 elifayaz112_ herhangi bir yere başvuru vs yapıyor musunuz peki nasıl oluyor ve ikamete göre mi veriyorlar