momyflow bmkl eşimin de hakkını yiyemem çok nazımı çekiyor ama en büyük destekçim annem ya🥹 aynı binada oturuyoruz hamileliğimin başından beri ne iş yaptırır, ne yemek yaptırır. 2 buçuk yaşında bi kızım var onunla da sağolsun hep o ilgilenir benim baya bi bulantılı falan geçtiği için çok kapattım kendimi😒
1tucee bmkl ne güzel eşinizin desteğide önemli gerçekten zaten eşten sonra bir annenin desteğide çok önemli başkalarına gerek yok zaten sevindim sizin adınıza ve doğrusuda budur sizin çocuğunuz olduğu kadar onunda çocuğu bakmak zorunda ☺️🌸
Ozlemcnn Maşallah ne güzel kaynanalarınız eşiniz var benım eşimde benım en büyük destekçim bakmakta degıl elınden geldıkce Benı hasta etmeye çocuğu düşürmek için elinden geleni yapıyor sanki .
mehmel54 bmkl ne kadar kızsam saygım sevgim bitti desemde en büyük destekçim yine eşim oldu geceleri ben uyumazken o da uyumadı tuvalete dahi gidemediğim zamanlar oldu eşim götürdü riskli gebelik geçirdim eşim banyo yaptırırdı çok zor zamanlardı şimdi de aramız kötü bile olsa hâlâ destekçim kızlarına da iyi bir baba kızıyorum ediyorum ama işte hakkını ödeyemem Allah biliyor
Fatmanur_0416 bmkl gurbette olduğum için eşim 🥹 ilk gebeliğim düşük oldu şuan 34 haftalığım bu hamileliğim de biraz sıkıntılı geçti çok şükür eşim sürekli yanımda durdu benden daha çok yıprandı desem yeridir🥺 kaynanamla aramızda 10 dklık mesafe var o kadar kötü zamanlar geçirdim pek de oralı olmadı birkaç sefer yemek yapmıştı gerisi hep eşim genelde bilirsiniz büyükler biraz konuşur bebek kilo almadı nasıl bakcan nasıl etcen gibisinden onlar da birax öyle 😐 Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah
kimchikimdi bmkl Biz annemlerle yakındık, kaynanamlarla da öyle. Başta eşim olmak üzere ailem, kaynanam sagolsunlar kaynanam haftanın gerekirse her günü yemek yaptığında bana derdi yapma esim iş çıkışları gider alırdı