Bumah Kizlar annem bunlari umreden aldi bizim adlarimizi yazdirmis bana atti resmini bende hangisi benimdiye chatcpt ye sordum isimler hep farkli annem suanda umrede yazan isimleri bana soylermisiniz yanlissa diycem ona dogrusunu alsin😀
melikemm2708 Bumah canım eşim arapça yazıp okuyabiliyor ona gösterdim ama o bile tam anlayamadı. Okuyabildikleri şöyle; De irem 4. Büşra 5. Kübra 6. Mahmut. 1 de aleyna olabilir dedi. 3 ü okuyamadı.
melikemm2708 SeydaHsn olabilir 😂 benim annem de umrede seccadeye isim yazdırmıştı ama güzel okunuyordu onlar. Bu biraz süslü yazıldığı için sanırım anlaşılmıyor. 3. Yü hala anlamadım 😂
SeydaHsn melikemm2708 3. De aileden kimin adına yazıldıysa artık odur. Paylaşm sahibi arkadaş kalan son isim kim bizede söyler msiin 🤣
melikemm2708 Bumah yok canım eşim şimdi baktı üstünde kağıt olan 3. Seccadede özge yazıyormuş. Onur yok dedi.
Bumah senaninannesi_ büsra benim ismim esim mahmut ablam kubra kardesim aleyna onur abim iremde kuzenim
Bumah SeydaHsn onur olmasi lazimdi 😀 demek ki anlamamis dedikleri kisi chatclt sadece mahmutu bildi bende heralde ya lise yazdilar diye dusundum
Bumah melikemm2708 belki karismistir bu kadae yanlislik olmaz diyimde duzgun yazdirsin abime cok tesekkur ederim🥰
Rmeysa_01 Bumah aleyna Büşra Kübra İrem Mahmud yazıyor sadece bir tanesini okuyamadım arpça mezunuyum ama ilk defa bir yazıyı okumayadım ayrıca yanlış yazılmışlar birazcık sizin isminiz ne
SeydaHsn Rmeysa_01 bizde zorla harflerden isim çıkararak çözdük evet ya biraz değişik yanlş yazmşlar hep