Aleynadiyorki Kızlar sezeryan olacağım ayın 20 sinde Allah nasip ederse sütüm gelemz diye korkuyorum bugün bi göğsümü sıktım süt falan gelmedi bebek dogunca inşallah gelir normla doğumda salgılanan hormonlardan dolayı hemen geliyor diye biliyorum süt gelir mi ekstra bir şey yapmam gerekiyor mu
hazalmasal Aleynadiyorki ilk kızım çok tecrübesizdim ama ikinci kızımda hep araştırdım saat başı hep emzirmeye çalıştım sabaha kadar da çok güzel kaka yaptı dedi hemşire de
fasulye3 Aleynadiyorki ben iki sezaryen oldum odaya geldik ebe geldi sıktı bebeği tutturdu hemen oan geldi ikisinide emzirdim
mehmel54 Aleynadiyorki benimde gelmemişti ama doğumdan sonra gelen 1-2 damla süt bile yeterli bebek emdikçe geliyor sütün ben eve geçtiğimde sağma makinasıyla sağmıştım sağdıkça ve bebek emdikçe gelmişti sütüm Allaha çok şükür ne sarılığı oldu ne açlığı minik olmasına rağmen çabuk toparladı keşke ilk kızımda da böyle yapsaydım da onu da emzirebilseydim diyorum
fgormez Hamileyken bir damla süt gelmedi benim, sezaryen oldum bebeğimi kucağıma aldım hemen süt indi normal olup 3 gün gelmeyen de var pozitif olun sütün geleceğine inanın stres olmayın su için hoşaf için
Havin49_ Aleynadiyorki hamileyken göğüs uyarılmaz öncelikle bebek doğmadan bazı kişilerin sütü gelmez ben sezeryan oldum bebeklerim yanımda değildi ilk gün direk sütüm geldi bi bebeğim 20 günün sonunda küvezden çıktı onu emziriyorum küvezdeler bebeğime de süt sağıp götürüyorum sezeryanda ilk gün süt gelmez diye bişey yok
1cey Aleynadiyorki sütün gelmese bile emzir, emdikçe gelecek zaten, süt gelmiyor diye bırakma mutlaka dene 🙏🏼