Momlife_ 19+5 olucam en son 16 haftalıkken gitmiştim doktora demir ve vitamin ilacım bitti bugün aldım ne zaman bırakılıyor ya da devam ediliyor mu
ecemk94 Momlife_ 12.haftadan beri kullanıyorum 32+2 olduk. Kişiye göre değişiyordur belki ama bilemiyorum
orhismommmmmm Momlife_ çok sıkıldım ilaç içmekten ama mecbur bu soruyu bende merak ediyorum 21 haftayız bizde
Momlife_ ecemk94 hmmm iyi ki almışım o zaman bende acaba boşuna mı aldım bıraktırır mı dedim de yarın detaylı ultrason günüm sonuçları göstermeye gideceğim o zaman sorarım
Momlife_ orhismommmmmm ben sıkılmadım tam tersi bi düzen oluyor ama sadece merak ettim ve vitamin gerçekten bebek için çok önemli olduğunu düşünüyorum hem takviye hem meyve ile desteklemeye çalışıyorum
orhismommmmmm Momlife_ ilaç içmeyi küçükten beri sevmezdim ama şükür düzenli kullandım am bırakmak da istıyorum
Momlife_ orhismommmmmm senin de iştahın açıldı mı bu haftalarda maşallah diyim benim inanılmaz açık önceden midem çok küçüktü bu kadar bile yiyemezdim
kizinaasikanne Momlife_ benim demir değerlerim genelde düşük olur zaten bir de sezaryen doğum yaptım yani çok kan kaybettim galiba o yüzden 40 gün daha kullandırdı doktor.
orhismommmmmm Momlife_ ben 52 kiloydum şimdi söylemek istemiyorum iştah fazla açık bacım senin bebek erkek mi
kizinaasikanne Momlife_ Çok teşekkür ederim 😊 ama beni hamilelikte en zorlayan vitamin folik asittir. 2. gebeliğim hala ilk 3 aydan nefret ediyorum onun yüzünden
Momlife_ kizinaasikanne ben progestan da kullanmıştım o çok baş dönmesi halsizlik yapıyordu iyi ki bıraktım rahatladım
kizinaasikanne Momlife_ bende ilk gebeliğimde kullanmıştım ve evet bayılıyordum kullandıktan sonra 🤦🏻♀️